Χ. Κόκκινος: Να στηριχθεί με τη συμμετοχή και το έμπρακτο ενδιαφέρον της τοπικής κοινωνίας η λειτουργία της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. Ρόδου

Με αφορμή την πρόσφατη τελετή ορκωμοσίας και απονομής πιστοποιητικών τίτλων σπουδών στους/στις σπουδαστές/τριες ΕΠΠΑΙΚ Ρόδου του ακαδημαϊκού έτους 2016 - ‘17, την επικοινωνία που είχε με τη διευθύντρια του ΕΠΠΑΙΚ Ρόδου επίκουρη καθηγήτρια κα Ασημίνα Τσιμπιδάκη και την ολοκλήρωση στις 26.7.2017 της υποβολής αίτησης συμμετοχής στο ετήσιο πρόγραμμα παιδαγωγικής κατάρτισης για το έτος 2017 - ‘18, που θα διεξαχθεί στις κατά τόπους ΑΣΠΑΙΤΕ μεταξύ αυτών και στην ΑΣΠΑΙΤΕ Ρόδου (Αφάντου), ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος έκανε στα τοπικά Μ.Μ.Ε. την εξής δήλωση:

«Προγράμματα που συμβάλλουν στη βελτίωση της εκπαιδευτικής διαδικασίας και προάγουν την παιδεία μας, πρέπει να στηριχτούν με το έμπρακτο ενδιαφέρον και τη συμμετοχή της κοινωνίας μας. Ιδιαίτερα για την περίπτωση της Ανωτάτης Σχολής Παιδαγωγικής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης ΑΣΠΑΙΤΕ που λειτουργεί στην περιοχή Αφάντου στο νησί της Ρόδου, θα πρέπει να τύχει της διαρκούς υποστήριξης από τους Ροδίτες και τις Ροδίτισες που κάνουν πράξη τη δια βίου εκπαίδευση και κατάρτιση και θέλουν να βελτιώσουν το γνωστικό τους πεδίο. Καλώ να συνδράμουμε και να τονώσουμε το ενδιαφέρον για την ΑΣΠΑΙΤΕ, γιατί είναι σημαντικό να υπάρχουν προγράμματα εκπαίδευσης και σχολές που προάγουν τη δημόσια παιδεία στα νησιά μας.»

Ο κ. Χ. Κόκκινος στις 17.7.2017 παρέστη στις θρησκευτικές εκδηλώσεις για την Αγία Μαρίνα στο Παραδείσι και στη λήξη του 34ου Πολιτιστικού Φεστιβάλ Παραδεισίου που περιελάμβανε τιμητικές διακρίσεις για τους μαθητές της περιοχής τους οποίους και συνεχάρη στο χαιρετισμό του. Επίσης ανταποκρινόμενος σε πρόσκληση του Δήμου Ρόδου παρέστη στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου και στη βράβευση της κας Δέσποινας Δελαπόρτα, Προέδρου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Ρόδου.