Δοκιμάζονται  τέσσερις στον Ιάλυσο

Για τις 18.30 είχε ορισθεί το χθεσινό ραντεβού του Ιάλυσου από τον Αλέξανδρο Αλεξιάδη και τους συνεργάτες του, οι οποίοι έχουν πέσει με τα μούτρα στη δουλειά για να δημιουργήσουν τον Ιάλυσο που θα «χτυπήσει» τον τίτλο, ανεξάρτητα από τον καταρτισμό του Ομίλου και την δυναμικότητά του.

Ο Ιάλυσος είναι φέτος αποφασισμένος για όλα κι αυτό φαίνεται από τις μεταγραφές που έγιναν, αλλά και από τη σοβαρότητα που υπάρχει από την πρώτη κιόλας μέρα.

Ωστόσο όπως όλα δείχνουν, οι μεταγραφικές κινήσεις δεν ολοκληρώθηκαν ακόμα.

Στις προπονήσεις του Ιάλυσου παίρνει μέρος από προχθές και ο Νιγηριανός Τζόνι Ουέζε. Είναι επιθετικός και θα περάσει από το «μικροσκόπιο» του Αλέξανδρου Αλεξιάδη, ο οποίος και θα εισηγηθεί ανάλογα στη διοίκηση την απόκτηση του ή όχι.
 

Ο Νιγηριανός Ουέζε προπονήθηκε και χθες με τον Ιάλυσο  (ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ)Ο Νιγηριανός Ουέζε προπονήθηκε και χθες με τον Ιάλυσο (ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ)


Στην προπόνηση παίρνει επίσης μέρος από χθες και ο 19χρονος επιθετικός Μανώλης Παπαδάκης, ο οποίος μέχρι πέρυσι αγωνιζόταν στην Κ-20 του Πλατανιά.

Προπονούνται με την ομάδα του Ιάλυσου οι Κώστας Μπεγλεκτσής και Γιώργος Μπιμπισίδης, τους οποίους «τσεκάρει» επίσης ο κόουτς του Ιάλυσου.

Την προσεχή Δευτέρα επίσης αναμένεται στο νησί μας, ο νεοαποκτηθείς γκολκίπερ Απόστολος Ανδρούτσος.

*Αξίζει να σημειωθεί πώς παρούσα στην πρώτη του Ιάλυσου ήταν και η ΕΠΣΔ με εκπρόσωπο της τον κ. Μιχάλη Αδαμάκη.  

ΑΛΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ …ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ
Στο μεταξύ μένει έκθαμβος όποιος μπαίνει στα φετινά αποδυτήρια του Ιάλυσου, που ντύθηκαν από ξύλο πολύ καλής ποιότητας και διαμορφώθηκαν ανάλογα για τις ανάγκες του Ιάλυσου και της Γ΄ Εθνικής.
Σε αυτά υπάρχει φυσικά και προτζέκτορας, στον οποίο θα γίνονται προβολές για την ανάλυση των παιχνιδιών και τα λάθη των παικτών του Ιάλυσου, που πρέπει να διορθώνονται.
 

Άλλαξαν όψη τα αποδυτήρια του Ιάλυσου (ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ)Άλλαξαν όψη τα αποδυτήρια του Ιάλυσου (ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ)


Ο ΙΑΛΥΣΟΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ
Ο Ιάλυσος έχει πολύ καλές σχέσεις με όλους τους Ξενοδοχειακούς οργανισμούς του νησιού και τυγχάνει πάντα άψογης εξυπηρέτησης. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:   

«Η Διοίκηση του ΓΑΣ ΙΑΛΥΣΟΣ αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει τις θερμότερες ευχαριστίες της στην εταιρεία SUNWING HOTELS και ειδικά  στην Περιφερειακή Διευθύντρια Ελλάδας των ξενοδοχείων κα. Θέμις Κριαρά,  και όλο το προσωπικό του ξενοδοχείου Sunwing Kallithea Beach για τις άψογες υπηρεσίες που προσέφεραν στην ομάδα μας. Η πολύτιμη υποστήριξή σας μας δίνει την απαιτούμενη δύναμη για να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας».

 

Ο Αλέξανδρος Αλεξιάδης τρέχει δίπλα στους παίκτες του (ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ)Ο Αλέξανδρος Αλεξιάδης τρέχει δίπλα στους παίκτες του (ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ)