Τη Δευτέρα η «πρώτη» του Διαγόρα

Σιγα σιγά και χωρίς να βιάζεται ιδιαίτερα, ετοιμάζεται για να μπει στην προετοιμασία εν όψει της Γ΄Εθνικής Κατηγορίας, στην οποία θα πάρει μέρος φέτος. ο Διαγόρας.

Οι «κυανέρυθροι» έχουν ήδη μεταθέσει την «πρώτη» τους για τη Δευτέρα 24 Ιουλίου. Όπως πάντως έγινε γνωστό, θα υπάρξει για τον σκοπό αυτό μια συγκέντρωση τεχνικής ηγεσίας και παικτών αύριο  Πέμπτη 19 Ιουλίου, με σκοπό τη γνωριμία αλλά και τις οδηγίες από την πλευρά της τεχνικής ηγεσίας προς τους παίκτες εν όψει της προετοιμασίας.

Σημαντικές θα είναι φυσικά για όλους οι εργομετρικές εξετάσεις και κάθε επιστημονική εξέταση, πριν από την πρώτη προπόνηση της Δευτέρας.

Στο Διαγόρα δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί τίποτα, σε ότι αφορά το κλείσιμο του ρόστερ. Οι επαφές με παίκτες έμπειρους και ανώτερης κατηγορίας συνεχίζονται. Όπως τόνισε ο τεχνικός διευθυντής του Διαγόρα Πέτρος Ρουτζιέρης «Αν θέλαμε θα μπορούσαμε να κλείσουμε και τώρα το ρόστερ της ομάδας.

Υπάρχει σοβαρότητα όμως σε όλα αυτά και έρευνα και της παραμικρής λεπτομέρειας για να πάρουμε τους παίκτες που θέλουμε. Ας κάνει λίγο ακόμα υπομονή ο κόσμος μας κι όλα θα γίνουν στην ώρα τους…»