Ροδίων Άθλησις: Ο Γιάννης Μουστάκας η πρώτη προσθήκη

Με παρακαταθήκη την τέταρτη θέση στον  Όμιλο Ρόδου, την πρόκριση στα πλέι οφ και κυρίως την αρκετά ανταγωνιστική εικόνα της ομάδας εντός παρκέ, το Ροδίων Άθλησις αναμένεται να χρησιμοποιήσει και τη νέα σεζόν την ίδια συνταγή προκειμένου να κάνει και πάλι αισθητή την παρουσία του.

Δίνοντας χρόνο και χώρο στους νεαρούς αθλητές του και πλαισιώνοντάς τους με έμπειρους παίκτες, το Ροδίων Άθλησις θα συνεχίσει την αθόρυβη μεν, αποτελεσματική δε, δουλειά στο τμήμα καλαθοσφαίρισης, με τον Νίκο Φραγκεσκάκη να παραμένει στη θέση του, όπως άλλωστε και οι περισσότεροι αθλητές του περσινού ρόστερ (με εξαίρεση όσους μαθητές πέρασαν στις εξετάσεις τους).

Υπάρχει, ωστόσο, και μία προσθήκη, αυτή του Γιώργου Μουστάκα από την Ελπίδα Πεταλούδων, που θα ενισχύσει τις θέσεις κάτω από το καλάθι και θα συνδράμει στον Γιάννη Μητσού που πέρσι ήταν πολύ μόνος.

Από κει και πέρα, δεν αποκλείεται να μείνει στο Ροδίων Άθλησις και ο Κώστας Μητσού ο οποίος αρχικά συζητούσε με την Καλλιθέα αλλά η απόκτησή του «ναυάγησε». Φήμες θέλουν τον Διαγόρα να ενδιαφέρεται ωστόσο «παίζει» έντονα να μείνει στην ομάδα που αγωνίστηκε πέρσι.