«Φτερά» τα μισά διαρκείας του Άρη!

Οι μεταγραφικές κινήσεις που έγιναν «υπόσχονται» μία πορεία πρωταθλητισμού, ο φίλαθλος κόσμος του Αρχαγγέλου πήρε το μήνυμα και ανταποδίδει!

Η διοίκηση του Άρη φρόντισε να εκτυπώσει 300 εισιτήρια διαρκείας και κατά τις πρώτες μέρες της κυκλοφορίας τους, έχουν αγοραστεί περίπου τα μισά, γεγονός που αποτυπώνει τον ενθουσιασμό των φιλάθλων και τη λαχτάρα τους να δουν έναν Άρη-πρωταγωνιστή.

 Ζωηρή είναι η κίνηση και στο στέκι του συλλόγου που συνεχίζει να λειτουργεί καθημερινά στην κεντρική πλατεία του Αρχαγγέλου, με τον πρόεδρο των «κιτρινόμαυρων», Σάββα Σφυριαλλά και τους συνεργάτες του στο Δ.Σ. να απευθύνουν ένα μεγάλο «ευχαριστώ» σε όλους εκείνους που στηρίζουν έμπρακτα την ομάδα.

Εν τω μεταξύ, η επιστροφή του προπονητή Στάθη Φαρμακίδη από τις καλοκαιρινές διακοπές του, σήμερα το απόγευμα, θα ενεργοποιήσει την αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της προετοιμασίας, προς το τέλος του μήνα.  Το ρόστερ του Άρη έχει αξιολογηθεί από τους ανθρώπους του ως πλήρες, χωρίς αυτό να σημαίνει πως θα προσπεράσουν κάποια καλή ευκαιρία που ενδεχομένως να εμφανιστεί στο δρόμο τους.