Τέλος ο Καραγιάννης από τον ΑΕΡΑ

Τη λύση της συνεργασίας με τον αμυντικό Γιάννη Καραγιάννη, ανακοίνωσε η ΑΕΡΑ. Ο 25χρονος πλέον αμυντικός με βάση τους αριθμούς, αγωνίσθηκε πέρυσι μόνο σε ένα ματς, αυτό με τη Δόξα Ψίνθο, ενώ ήταν εκτός ενδεκάδας σε ακόμα δυο.

Η ανακοίνωση της ΑΕΡΑ που εκδόθηκε χθες αναφέρει τα εξής:  
«Το Δ.Σ. της Α.Ε.Ρ.Α. ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Γιάννη Καραγιάννη. Ο Γιάννης, τίμησε στο έπακρο την ομάδα μας για δύο χρόνια, τον ευχαριστούμε θερμά για την συνεργασία και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην ποδοσφαιρική του σταδιοδρομία».

Παράλληλα στα πλαίσια της ολοκλήρωσης του ρόστερ, έγινε πρόταση ανανέωσης της συνεργασίας στον έμπειρο Γιώργο Δανά, από τον οποίο οι «ερυθρόλευκοι» είναι πολύ ευχαριστημένοι από αυτά που έχει προσφέρει μέχρι τώρα στην ομάδα κι αυτός είναι ο λόγος, που η Διοίκηση αλλά κι η τεχνική ηγεσία, επιθυμούν την παραμονή του Δανά στην ομάδα. Αναμένεται βέβαια με μεγάλο ενδιαφέρον η απάντηση του έμπειρου ποδοσφαιριστή στη Διοίκηση της ομάδας.

Εξελίξεις σε όλους τους τομείς, κατά πάσα πιθανότητα για την ομάδα της ΑΕΡΑ, θα λάβουν χώρα από σήμερα. Εκείνο που παρακολουθούν πάντως με μεγάλο ενδιαφέρον στην ομάδα του ΑΕΡΑ, είναι η πορεία της ανακαίνισης του γηπέδου Αφάντου, αλλά κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα, πότε αυτό θα είναι έτοιμο κι αν θα ξεκινήσει να αγωνίζεται σε αυτό από την αρχή του πρωταθλήματος η ομάδα του ΑΕΡΑ.