Έκπληξη με Κανέλλο στα Μαριτσά

Ήταν ο Στέργος Φελεγκάκης η τελευταία μεταγραφή του Ηρακλή Μαριτσών; Ήταν. Όμως μέχρι χθες. Η ευκαιρία που εμφανίστηκε στο δρόμο των «ροπαλοφόρων» άξιζε τον κόπο να αξιοποιηθεί, με το Μιχάλη Πολιά να προσθέτει στις επιλογές του τον 32χρονο πρώην μεσοεπιθετικό της Αθλέτικο Αφάντου, Νίκο Κανέλλο.

 Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής αναμένεται να δώσει κανονικά το παρών στην αποψινή πρώτη συγκέντρωση των παραγόντων, των προπονητών και των νέων συμπαικτών του, στις 8:30 το βράδυ στο στέκι που λειτουργεί ο σύλλογος έξω από το γήπεδο της κοινότητας, καθώς και στην έναρξη της προετοιμασίας, στις 6 το απόγευμα της ερχόμενης Δευτέρας.

 Η διοίκηση του Ηρακλή θέλει να μοιραστεί τη στιγμή του νέου ξεκινήματος της ομάδας με τους φίλους της, οι οποίοι είναι προσκεκλημένοι στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν τον Αγιασμό, καθώς και το οικογενειακό δίτερμα που θα ακολουθήσει.

  Ο στόχος που θέτει ο Ηρακλής ενόψει της νέας σεζόν είναι η γρήγορη παραμονή του στην Α’ κατηγορία Blue Star Ferries και εν συνεχεία, η καλύτερη δυνατή βαθμολογική κατάταξη.