Για νέα διάκριση σήμερα στο Λονδίνο ο Σεΐτης

Τη συμμετοχή του σ’ έναν ακόμα τελικό θα προσπαθήσει να εξασφαλίσει σήμερα 23.33 ώρα Ελλάδος ο Μιχάλης Σεΐτης που θ’ αγωνιστεί στην πρώτη από τις δύο προκριματικές σειρές των 200μ. Τ44 στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου ΑμεΑ του Λονδίνου.

Στη σειρά θα έχουν συμμετοχή επίσης οι Ντέιβιντ Πρινς (ΗΠΑ), Ρόναλντ Χέρτογκ (Ολλανδία) Σιμόνε Μινιγκράσο (Ιταλία), Ανάν Γκουνασεκαράν (Ινδίες) και Μπουμελέλο Μλόνγκο (Νότιος Αφρική). Ο τελικός είναι προγραμματισμένος γι’ αύριο στις 21.30 ώρα Ελλάδος.

Συγχαρητήτιο από το ΔΟΠΑΡ
Τη δική του συγχαρητήρια επιστολή απέστειλε προς το Μιχάλη Σεΐτη ο ΔΟΠΑΡ δια του προέδρου του, Στέφανου Κυριαζή χθες, μετά και τις επιτυχίες του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου ΑμεΑ. Ο Ροδίτης αθλητής πήρε το χρυσό μετάλλιο στα 400μ. Τ44 όπου κατέχει και το παγκόσμιο ρεκόρ, ενώ ήταν 6ος στα 100μ.

Η επιστολή:
«Αγαπημένε μας  Μιχάλη
Για ακόμη μια φορά μας έκανες υπερήφανους. Ο Πρόεδρος  και τα μέλη του ΔΣ Δ.Ο.Π.Α.Ρ  θέλουμε να σε συγχαρούμε και να σου εκφράσουμε τα ευγενή συναισθήματα μας για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου 400 μέτρων κατηγορίας Τ44,στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου στο Λονδίνο.

Γνωρίζοντας τον κόπο σου  έκανες όλους τους Έλληνες και τους Ροδίτες  υπερήφανους και  απέδειξες πως δεν υπάρχουν εμπόδια. ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ σ εσένα και την οικογένεια σου, θα είμαστε δίπλα σου με όλες τις  δυνάμεις μας. Σε ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ για ακόμη μια  φορά.

Ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Αθλητισμού & Νέας Γενιάς
κ. Πρόεδρος του Δ.Ο.Π.Α.Ρ.
Στέφανος Κυριαζής»