Στον τελικό σήμερα η Μαγκούλια

Μετά το Γιώργο Μηλιαρά άλλη μία αθλήτρια της κατηγορίας Παίδων/Κορασίδων κατάφερε να πάρει την πρόκριση για τον τελικό του αγωνίσματος της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων-Νεανίδων στο Γκροσέτο, συμμετέχοντας στο χθεσινό πρωινό πρόγραμμα.

Η Μαρία Μαγκούλια έκανε εξαιρετικό προκριματικό και με βολή στα 15,25 μ. πέρασε στον τελικό της σφαιροβολίας, που θα γίνει σήμερα 19.30 ώρα Ελλάδος. Η αθλήτρια από την Ένωση Καζώνη-Κάλυμνος 2000 έδειξε για μία ακόμη φορά πως δεν έχει πρόβλημα να τα...βάλει με μεγαλύτερες αντιπάλους και πως στους αγώνες στόχους μπορεί να βγάλει το καλύτερο της πρόσωπο.

Έτσι, βελτίωσε το ατομικό της ρεκόρ, καθώς πήγε με 14,71 μ. και μέσα σε ένα πρωινό κατάφερε να κάνει δύο βολές πάνω από τα 15,00 μ., αφού εκτός από το 15,25 μ. είχε και 15,02 μ. στη δεύτερη προσπάθεια και έκλεισε την παρουσία της με 14,60 μέτρα.

Η 17χρονη προκρίθηκε στον τελικό με την όγδοη επίδοση, ενώ πέντε αθλήτριες πήραν την πρόκριση με επίδοση πάνω από το όριο των 15,50 μέτρων.

"Χάρηκα τον αγώνα μου ήμουν συγκεντρωμένη και χωρίς άγχος. Πρώτος στόχος ήταν τελικός και τον κατάφερα. Τώρα κυνηγάω μια θέση στην οκτάδα και είμαι πολύ ικανοποιημένη. Θα προσπαθήσω να δώσω το 110% στον αγώνα", δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΣΕΓΑΣ η νεαρή με το τέλος των προσπαθειών της.