«Στεκόμαστε επάξια ανάμεσα στους κορυφαίους»

Στην 21η θέση της πανελλήνιας κατάταξης ανάμεσα σε 95 βαθμολογούμενα σωματεία βρίσκεται ο «Μεσόγειος» Ρόδου βάσει της έως τώρα συγκομιδής του, όπως ανακοινώθηκε από την ΕΟΠ.

Ο ποδηλατικός σύλλογος από το νησί μας, εξέδωσε ανακοίνωση, συγχαίροντας όλους όσοι δουλεύουν για τη συνεχή άνοδο κι αναφέροντας πως, στην επόμενη σχετική ενημέρωση της ΕΟΠ θα είναι ακόμη ψηλότερα, αν ληφθούν υπόψη οι πρόσφατες επιτυχίες των αθλητών του.

Η ανακοίνωση:

«Με 5 αθλητές και μόλις 25 συμμετοχές ο Μεσόγειος Ρόδου στέκεται επάξια ανάμεσα στα μεγάλα σωματεία με ιστορία και πολλούς αθλητές, αποδεικνύοντας ότι το δόγμα δουλειάς, σωστού αγωνιστικού σχεδιασμού και επιστημονικής προπόνησης ατομικά στον κάθε αθλητή και όχι στην ποσότητα, δόγμα που υιοθέτησε η ομάδα μας τα τελευταία δύο χρόνια, δείχνει την ορθότητα της απόφασης μας αυτής.

Συγχαρητήρια στα παιδιά και στους ανθρώπους που απαρτίζουν το τεχνικό team με πρωτεργάτη τον προπονητή μας κο Τάντη!

Να πούμε ότι με βάση τα έγκυρα φύλλα αγώνα, δεν υπάρχουν στη βαθμολογία οι πανελλήνιες διακρίσεις στο δρόμο και φυσικά πολλοί ακόμα αγώνες, όπως το gran prix πίστας του Απριλίου κλπ.
Σε αναμονή λοιπόν την νέας βαθμολογίας, ευχόμαστε στους αθλητές και προπονητή, εφόρους τμήματος, μασέρ, διατροφολόγο κλπ καλή συνέχεια!

Εκ της διοικήσεως»