Ιάλυσος: Άφησε και κάτι για το τέλος…

Συνεχίζονται οι επαφές της τεχνικής ηγεσίας και της διοίκησης του Ιάλυσου, με παίκτες που ενδιαφέρουν την ομάδα και την ολοκλήρωση του ρόστερ της, εν όψει του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής.

Η αλήθεια είναι πώς απομένουν οι τελευταίες «πινελιές» στο ρόστερ της ομάδας, που πιθανότατα να κρύβουν και εκπλήξεις. Παίκτες δηλαδή που να προέρχονται από μεγαλύτερες Κατηγορίες ή ακόμη και από αυτήν που αγωνίζεται τώρα ο Ιάλυσος.

Οι κινήσεις είναι πάντα προσεκτικές και μελετώνται κατά τον καλύτερο τρόπο οι λεπτομέρειες και τα στοιχεία του κάθε ποδοσφαιριστή. Τυγχάνουν της εισήγησης του Αλέξανδρου Αλεξιάδη,  που έδειξε να γνωρίζει καλά τη μεταγραφική αγορά.  

Οι «ερυθροκίτρινοι» από την πλευρά τους, δουλεύουν πολύ στο «Οικονομίδειο».  Ο Αλέξανδρος Αλεξιάδης και οι συνεργάτες του, έχουν περάσει τη δική τους φιλοσοφία στους παίκτες κι ο Ιάλυσος  περνάει μια αρκετά σοβαρή εικόνα προς τα έξω, που δείχνει πώς, κάτι καλό γίνεται.

Οι πάντες σε αυτό το στάδιο της προετοιμασίας, δουλεύουν πολύ πάνω στη δύναμη και τη φυσική κατάσταση, στοιχεία απαραίτητα για μια ομάδα που θέλει να κάνει πρωταθλητισμό. Ήταν και χθες άπαντες παρόντες, ακολουθώντας πιστά το πρόγραμμα που έχει καταρτισθεί για το σκοπό αυτό.

Ο ΚΑΡΠΑΘΑΚΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ

Ο Γιάννης Καρπαθάκης μετά από πολλά χρόνια παρουσίας, έλυσε τη συνεργασία του με την ομάδα του Ιάλυσου. Θέλησε λοιπόν να ευχαριστήσει και δημόσια, όλους όσους συνεργάσθηκε αποχωρώντας:

«Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τη Διοίκηση του Ιάλυσου, για την παραχώρηση της ελευθέρας. Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν και ξεκινάει πάντα κάτι καινούργιο. Οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ, σε όλους τους προπονητές δίπλα στους οποίους έμαθα πολλά. Το μεγαλύτερο ευχαριστώ πάει σε όλους τους συμπαίκτες μου, για τη στήριξη τους όλα αυτά τα χρόνια, μέσα κι έξω από το γήπεδο. Ζήσαμε και χαρές και λύπες. Ευχαριστίες ανήκουν φυσικά και στον φίλαθλο κόσμο, που με αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή που ήρθα στην ομάδα. Εύχομαι τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Ιάλυσος να έχει αλλάξει κατηγορία και να είναι ακόμα πιο ψηλά. Καλή επιτυχία στο φετινό πρωτάθλημα».