Επανεκκίνηση στο τουρνουά «Μαστρανδρέας»

Το 5ο Τουρνουά Beach Volley «Μιχάλης Μαστρανδρέας» ξεκίνησε χθες και  θα διεξαχθεί στην Κάσο 21-26 Ιουλίου, αφιερωμένο στη μνήμη του Κασιώτη, Μιχάλη Μαστρανδρέα, που διετέλεσε πρόεδρος της ΕΟΠΕ, της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας Πετοσφαίρισης, καθώς και αντιπρόεδρος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης.

Έξι χρόνια πέρασαν από την τελευταία φορά που πραγματοποιήθηκε το τουρνουά beach volley «Μιχάλης Μαστρανδρέας» στο νησί των Δωδεκανήσων και φέτος κάνει... επανεκίννηση.

Οι αγώνες θα γίνουν όπως και τις προηγούμενες χρονιές στην παραλία Κοφτερής με φόντο το Αιγαίο Πέλαγος. Συνδιοργανωτές είναι ο Πολιτιστικός και Εξωραϊστικός Σύλλογος Νεολαίας Κάσου, ο Δήμος Κάσου και η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, ενώ η διοργάνωση γίνεται υπό την αιγίδα της ΕΟΠΕ.

Η γραμματέας του Πολιτιστικού και Εξωραϊστικού Συλλόγου Νεολαίας Κάσου κ. Παπαμάρκου Καλλιόπη δήλωσε:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα διοργανώσουμε αυτό το τουρνούα στη μνήμη του Μιχάλη Μαστρανδρέα, ενός ανθρώπου που έδωσε την ζωή του στο βόλει και beach volley. Στόχος του νησιού μας είναι να εξελιχθεί η διοργάνωση σε πανελλήνια εμβέλεια με επαγγελματίες αθλητές και αθλήτριες, να έρθει περισσότερος κόσμος στο νησί μας και προς αυτή την κατεύθυνση κινούμαστε».