Σε όμιλο των εννέα Ροδίων Άθλησις και Αθλοπαιδιές

Παραδόθηκε τελικά στα σωματεία, η ειδική προκήρυξη την οποία εξέδωσε για το πρωτάθλημα της Α2 των ανδρών η ΕΟΠΕ. Όπως αναφέρει η προκήρυξη, στον 2ο υποόμιλο του Α΄ Ομίλου στον οποίο μετέχουν το «Ροδίων Αθλησις» και οι Αθλοπαιδιές Κω,  θα βρίσκονται τελικά εννέα ομάδες που είναι οι εξής:

ΑΕΚ Αθηνών
ΑΟ Αθλοπαιδιών Κω
ΑΟ Αιγιαλέων
ΑΟΝ Αργυρούπολης
ΔΑΣ Δραπετσώνας
ΑΟ Μαρκόπουλου
ΕΑ Πατρών
Ροδίων Αθλησις
ΣΦΑΜ Φοίβος

Η προκήρυξη αναφέρει επίσης πώς δεν έχει πλέον δικαίωμα συμμετοχής το σωματείο ΑΣ Ιωνικός, το οποίο δήλωσε αναστολή της δραστηριότητας του αγωνιστικού τμήματος γι αυτή την περίοδο.  
Στον Α΄ Ομιλο θα πάρουν μέρος τελικά 11 ομάδες.
Παράλληλα όμως, στην προκήρυξη αναφέρεται πώς «Η ΕΟΠΕ διατηρεί το δικαίωμα αμέσως μετά την ολοκλήρωση των δηλώσεων συμμετοχής με απόφαση του ΔΣ ή της ΕΕ κατ’ εξουσιοδότηση του ΔΣ, να προβεί σε αναδιάρθρωση υποομίλου ή ομίλου, λαμβάνοντας υπόψη την αναστολή δραστηριότητας του ΑΣ ΙΩΝΙΚΟΣ και τον αριθμό των ομάδων που θα δηλώσουν συμμετοχή».

Τα σωματεία που θα πάρουν μέρος στο πρωτάθλημα της Α2 πρέπει να δηλώσουν τη συμμετοχή τους μέχρι τηνΤρίτη 25 Ιουλίου 1917 και η κλήρωση για τους αγώνες των πρωταθλημάτων θα γίνει την Παρασκευή 4 Αυγούστου (14.45 στα γραφεία της ΕΟΠΕ)
Η άνοδος τώρα στην Α1 των ανδρών, θα καθορισθεί με συμπληρωματική ειδική προκήρυξη που θα διανεμηθεί προσεχώς.
Στο πρωτάθλημα της Α2 των ανδρών από τη νέα περίοδο 2018-19 θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής 32 ομάδες .  

Επιστροφή Κάλα στο «Ροδίων»
Μετά από μια αγωνιστική σεζόν με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, ο Πέτρος Κάλας επιστρέφει και πάλι στην ομάδα του «Ροδίων Άθλησις», ενισχύοντας την σημαντικά ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Α2. Η σχετική ανακοίνωση του συλλόγου για τη νέα μεταγραφή:
«Μετά από μια αθλητική σεζόν στον Παναθηναϊκό, ο Πέτρος Κάλας επιστρέφει στο ΡΟΔΙΩΝ άθλησις!
Ο Πέτρος, με ύψος 1.90 μ, έκανε τα πρώτα βήματα στο χώρο του αθλήματος στις ακαδημίες της τοπικής ομάδας του Περιστερίου έως το 2011 και συνέχισε συμμετέχοντας  στην εφηβική ομάδα του Ολυμπιακού Πειραιώς.

Συνέχισε την αγωνιστική του πορεία αγωνιζόμενος στον Πανελλήνιο Γ.Σ, ενώ κατά  την αγωνιστική περίοδο 2015-2016 αγωνίστηκε στη θέση του «ακραίου» με τα χρώματα του ΡΟΔΙΩΝ άθλησις.
Είναι χαρά μας, που αθλητές όπως ο Πέτρος θα αγωνίζονται μαζί μας τη νέα σεζόν και του ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία!».