Έκλεισε Βασιλείου ο Διαγόρας

Έναν ακόμα παίκτη για το ρόστερ του έκλεισε ο Διαγόρας. Πρόκειται για τον 25χρονο αμυντικό Κωνσταντίνο Βασιλείου ο οποίος έδωσε τα χέρια με τη διοίκηση του «γηραιού».

Για την περίπτωση αυτή, έμενε χθες μόνο η ανακοίνωση από τον επίσημο Διαγόρα που εντείνει τις προσπάθειες του για να ολοκληρώσει το ρόστερ του, όσο πιο σύντομα γίνεται.

Ποιος είναι ο Βασιλείου:

Είναι παίκτης που πολλοί προπονητές θα ήθελαν να τον εντάξουν στο ρόστερ τους.  Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής αποτελεί σαφέστατα ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα στο καλοκαιρινό «παζάρι» της Γ΄ Εθνικής κι αυτό γιατί κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Μικτή Αθηνών, Ολυμπιακό Λιοσίων, Ολυμπιακό Πειραιώς, Απόλλωνα Σμύρνης, Οδυσσέα Κορδελιού και Αστέρα Μαγούλας, ενώ πρόσφατα ήταν στον Αστέρα Βάρης.

Μάλιστα, στους 2 πιο πρόσφατους σταθμούς του είχε σχεδόν γεμάτες σεζόν. Ο «βράχος» της άμυνας, ύψους 1.92 μ. ξεχώρισε με τη φανέλα του Αστέρα Μαγούλας στον 3ο όμιλο της Γ Εθνικής και παρά την κακή πορεία της ομάδας της Δυτικής Αττικής (που αποσύρθηκε από το πρωτάθλημα  προτού αυτό ολοκληρωθεί) κατάφερε να διασωθεί και να αποτελεί επιλογή πολλών ομάδων τόσο της κατηγορίας όσο και μεγαλύτερων.

Υπενθυμίζεται πως ο Βασιλείου εκτός από ποδοσφαιριστής είναι και τελειόφοιτος των ΤΕΦΑΑ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης, ενώ  στη  Μαγούλα, ήταν κατά τη διάρκεια της σεζόν που βρέθηκε εκεί σαν παίκτης και προπονητής στις ηλικίες των Junior.

ΑΛΛΑΖΕΙ Ο ΓΕΝ. ΑΡΧΗΓΟΣ
Στο τεχνικό τιμ τώρα επέρχεται μια σημαντική αλλαγή σε σχέση με πέρυσι . Στη

 θέση του γεν. αρχηγού δεν θα είναι φέτος ο Μανώλης Μπάτης, αλλά κάποιο άλλο πρόσωπο που αναζητείται ακόμη.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Μανώλης Μπάτης προάγεται και  αναλαμβάνει γεν. Διευθυντής των Ακαδημιών του Διαγόρα. Μάλιστα αυτές τις μέρες, βρίσκεται στην Αθήνα παρακολουθώντας τον τρόπο λειτουργίας Ακαδημιών μεγάλων ομάδων του κέντρου.

Ο νέος γεν. αρχηγός, θα ανακοινωθεί από την Διοίκηση πολύ σύντομα. Ίσως και αύριο οπότε και ξεκινάει η προετοιμασία της ομάδας, από το γήπεδο της Χάλκης.

ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΣΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ
Αυτός ήταν ο λόγος για τον οποίο δεν υπήρχε ανακοίνωση για τα φιλικά που είχε σκοπό να δώσει στην Αθήνα ο Διαγόρας. Όπως ανέφεραν χθες οι ίδιες πηγές δεν είναι θέμα εξεύρεσης ομάδων και κλεισίματος φιλικών, αλλά εξεύρεσης Ξενοδοχείων για να παραμείνει ο Διαγόρας, αφού το πενθήμερο που θέλει να μεταβεί στην Αθήνα ο «γηραιός», η πρωτεύουσα είναι γεμάτη.

Έτσι κάποια φιλικά που έχει ήδη κλείσει (Λουτράκι, Προοδευτική) είναι ακόμα στον αέρα για να διεξαχθούν. Η Διοίκηση καταβάλει προσπάθειες, προκειμένου να βρεθεί η πρέπουσα λύση μετάβασης στην Αθήνα του Διαγόρα.