Διατίθενται τα  διαρκείας του «Ροδίων Άθλησις»

Αφού ολοκλήρωσε τις μεταγραφές του το «Ροδίων Αθλησις» που θα αγωνίζεται και φέτος στην Α2, έθεσε σε κυκλοφορία τις κάρτες διαρκείας οι οποίες στην τιμή τους περιλαμβάνουν, την παρακολούθηση των εντός έδρας αγώνων, την α΄ φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, ενώ δίδεται η δυνατότητα συμμετοχής σε όλες τις κληρώσεις των λαχειαγορών, που θα γίνουν κατά τη διάρκεια της χρονιάς. 

Αναλυτικότερα η ανακοίνωση του «Ροδίων» για τον σκοπό αυτό αναφέρει:

«Μετά τις τελευταίες προσθήκες, των Κάλα και Χατζηγεωργίου, οι οποίοι εντάχθηκαν  στο ήδη αξιοζήλευτο ρόστερ της περσινής περιόδου, θεωρούμε πως ένα άκρως ανταγωνιστικό σύνολο έχει ήδη δημιουργηθεί.

Η ομάδα μας, έτοιμη να ανταπεξέλθει  στις ανάγκες της Α2 αλλά και του κυπέλλου Ελλάδος 2017-2018 ελπίζει πως  θα προσελκύσει ακόμα περισσότερους θεατές στο γήπεδο.

Από Δευτέρα 24 Ιουλίου 2017,  ξεκινάει η διάθεση των καρτών διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2017-18. Οι κάτοχοι αυτών,  θα έχουν τη δυνατότητα εκτός από τους εντός έδρας αγώνες του πρωταθλήματος της Α2 να παρακολουθήσουν και την Α’ φάση του κυπέλλου Ελλάδος καθώς και να συμμετέχουν εντελώς δωρεάν, στις κληρώσεις των λαχειοφόρων που θα γίνουν κατά την διάρκεια της χρονιάς.

Το κόστος των καρτών ανέρχεται στα 20 ευρώ έκαστη και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τις προμηθευτούν είτε  από τη γραμματεία του ΡΟΔΙΩΝ άθλησις, καθημερινά από τις 14:00 έως τις 21:00 είτε καλώντας στο 2241001400 για αποστολή στο σημείο που επιθυμούν».