Συσπείρωση και ελπίδες για το γηπεδικό στον Έμπωνα

Λίγη ακόμα υπομονή θα πρέπει να κάνουν οι φίλοι της Αναγέννησης Έμπωνα, προκειμένου να μάθουν οριστικά με ποια σύνθεση θα κατέλθει η αγαπημένη ομάδα τους στο πρωτάθλημα της Γ’ τοπικής κατηγορίας.

Οι τελευταίες προσθήκες θα γίνουν εντός των επόμενων ημερών και δεν θα είναι πολλές, δεδομένου πως η Αναγέννηση όχι μόνο κράτησε τον περσινό κορμό της, αλλά και υποδέχθηκε στις τάξεις της δικά της παιδιά, που για διάφορους λόγους απείχαν.

Ποδοσφαιριστές όπως οι Νίκος Τσουκαλάς, Παναγιώτης Ντελλάκης και Χρήστος Μανωλικάκης ενεργοποιούνται ξανά και δεν αποκλείεται να τους ακολουθήσουν κι άλλοι, την ίδια στιγμή που οι παράγοντες της διοίκησης ελπίζουν η προσεχής να είναι και η τελευταία χρονιά, που βρίσκει το σύλλογο «ξεσπιτωμένο».  

Η απόφαση για την τοποθέτηση, στο γήπεδο του Έμπωνα, συνθετικού τάπητα, πέρασε από την οικονομική επιτροπή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και μέσα στον Αύγουστο αναμένεται να προκηρυχθεί ο σχετικός διαγωνισμός. 

Μέχρι η φυσική έδρα της Αναγέννησης να «πρασινίσει» ξανά, η ομάδα θα χρησιμοποιεί για τις ανάγκες των προπονήσεών της, καθώς και για τα επίσημα παιχνίδια της, το γήπεδο της Σαλάκου.