Επίσκεψη του τμήματος ΑΧΕΠΑ Ρόδου στην 95 ΑΔΤΕ

Επίσκεψη του τμήματος ΑΧΕΠΑ Ρόδου στην 95 ΑΔΤΕ

Επίσκεψη του τμήματος ΑΧΕΠΑ Ρόδου στην 95 ΑΔΤΕ

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 665 ΦΟΡΕΣ

Ο Πρόεδρος του Τμήματος Ρόδου της ΑΧΕΠΑ ΕΛΛΑΣ κ. Αντώνης Γιαννικουρής συνοδευόμενος από το μέλος κ. Κ. Ζώη, πραγματοποίησε εθιμοτυπική επίσκεψη στον Δ/κτη της 95 ΑΔΤΕ, Υποστράτηγο κ. Νικόλαο Χιονή την Παρασκευή 21 Ιουλίου 2017 στα γραφεία της Στρατιωτικής Μεραρχίας Ρόδου.

Η συνάντηση εξελίχθηκε σε άριστο κλίμα και διήρκησε περίπου δυο ώρες. Αρχικά έγινε αναφορά στα θλιβερά γεγονότα που έπληξαν το νησί της Κω. Αμφότεροι εξέφρασαν την συμπαράστασή τους για τους πληγέντες μεσούσης της τουριστικής περιόδου.

Ωστόσο οι δύο πλευρές συμφώνησαν ότι υπάρχει κοινό πεδίο ουσιαστικής συνεργασίας προς επίτευξη κοινών στόχων και σκοπών στην ακριτική περιοχή μας.

Ο κ. Γιαννικουρής ενημέρωσε τον Δ/κτη της 95 ΑΔΤΕ για τη δράση του τμήματος από την ίδρυση του, τα μελλοντικά πλάνα της διοίκησης αλλά και τη πρόθεση του τμήματος να συνδράμει στο έργο της Στρατιωτικής Μεραρχίας Ρόδου. Επεσήμανε δε στον κ. Δ/κτη, για τη συνεργασία που έχει ήδη το Τμήμα Ρόδου με τις Ένοπλες Δυνάμεις συνδιοργανόντας από κοινού δράσεις εθνικής σημασίας για τη Δωδεκάνησο.

Ο κ. Δ/κτης ενημέρωσε τον κ. Γιαννικουρή για τις δράσεις της 95 ΑΔΤΕ και ακολούθησε αναλυτική 20λεπτη προβολή για το έργο και την αποστολή της, από τον Συνταγματάρχη κ. Νικόλαο Γεωργίου. Μια εμπεριστατωμένη παρουσιάση η οποία αποτυπώνει πλήρως το όραμα για το μέλλον της 95 ΑΔΤΕ.

Τέλος ο κ. Γιαννικουρής συνεχάρη τον κ. Δ/κτη για την άρτια όργανωση της 95 ΑΔΤΕ και επέδωσε στον ίδιο ως αναμνηστικό δώρο, ενα λάβαρο με το έμβλημα του Τμήματος Ρόδου. Του ευχήθηκε δε καλή συνέχεια στο δύσκολο έργο του και δεσμεύθηκε εκφράζοντας το σύνολο των μελών του Τμήματος Ρόδου της ΑΧΕΠΑ ΕΛΛΑΣ, ότι θα στάθεί αρωγός σε αυτή την πολύ σημαντική προσπάθεια.

Διαβάστε ακόμη

Συλλυπητήρια δήλωση του Γιάννη Παππά για την απώλεια του Κώστα Κωτικώστα

Αλ. Κολιάδης: Ας μην μας κουνάνε το δάχτυλο και ας μην επικαλούνται τη Δημοκρατία αυτοί που έξι μήνες τώρα αρνούνται να αποδεχτούν τη λαϊκή ετυμηγορία

Επίσκεψη γυναικών από το Κέντρο Ημερήσιας Απασχόλησης «Κορωνίς»

Ν. Γερονικόλας: Περί πολιτικής ηθικής

Απεργία δικαστικών υπαλλήλων στις 24 Απριλίου

Μαθήματα πυρόσβεσης σε εθελοντές για λήψη πιστοποίησης στη Ρόδο

Να καθαριστούν τα οικόπεδα ζητά η κοινότητα Σορωνής

Ανακοίνωση της Νέας Αριστεράς Ν. Δωδεκανήσου για την καταγγελία σεξουαλικής παρενόχλησης στη Νίσυρο