Ο Σάκης Δέδες στις ακαδημίες του Φοίβου

Δεν συνεχίζουν μαζί τελικά ο Χρήστος Καλαϊτζίδης και ο Φοίβος. Ο μέχρι πρότινος υπεύθυνος προπονητής των ακαδημιών του συλλόγου της Κρεμαστής, δέχθηκε την απόφαση της Διοίκησης, να τελειώσει εδώ η συνεργασία.

Ο αντικαταστάτης του δεν είναι άλλος από  το Σάκη Δέδε, ο οποίος οργάνωσε με τον Λάζαρο Καλημέρη καμπ μέσα στο καλοκαίρι στο γήπεδο της Κρεμαστής και μάλιστα με επιτυχία.

Επίσης Λάζαρος Καλημέρης και Γιάννης Γιαννικάκης παραμένουν στις θέσεις τους.

Για τη συμφωνία με τον Σάκη Δεδε  δεν απομένουν παρά μόνο οι ανακοινώσεις από την πλευρά της διοίκησης.   

Ο Χρήστος Καλαϊτζίδης, είχε μεγάλη προσφορά στις Ακαδημίες του συλλόγου αλλά και στην εν γένει λειτουργία των Ακαδημιών βοηθώντας ιδιαίτερα στις σωστές κατευθύνσεις που πρέπει να έχουν τα παιδιά, αλλά και στην συνεργασία που συνήψε ο σύλλογος με την ΑΕΚ.

Ο ίδιος θέλησε  και δημόσια να ευχαριστήσει για τη διετή συνεργασία, τα παιδιά, τους γονείς, αλλά και τη διοίκηση του συλλόγου, τονίζοντας μεταξύ άλλων τα εξής:

«Φεύγω σαν φίλος από τον Φοίβο. Όλα αυτά τα χρόνια, έδωσα το άπαν των δυνάμεων μου σε όλο το φάσμα των Ακαδημιών, συνεργάσθηκα με όλους τους προπονητές κατά τον καλύτερο τρόπο και ήμουν από κείνους, που προσπάθησαν πολύ για νάρθει η ΑΕΚ στην Κρεμαστη. Νομίζω πώς φεύγω σαν φίλος.

Αυτά τα  δυο χρόνια παρουσίας  στις Ακαδημίες του Φοίβου, προσπάθησα να δώσω τη σωστή κατεύθυνση  στα παιδιά με όλες εκείνες τις αξίες που πρέπει να διέπεται το κάθε ένα που θέλει να γίνει ποδοσφαιριστής.

 Φεύγω με  όμορφες αναμνήσεις από τους μικρούς μου  φίλους και νομίζω πως το ίδιο συμβαίνει και με τους γονείς τους.

Εύχομαι να κρατήσουν όλα τα καλά που έμαθαν μαζί μου και μας έκαναν φίλους. Ευχαριστώ τη διοίκηση του Φοίβου για την συνεργασία που είχαμε αυτά τα δυο χρόνια».