«Ελάφια» ορκισμένα να πρωταγωνιστήσουν!

«Ελάφια» ορκισμένα να πρωταγωνιστήσουν!

«Ελάφια» ορκισμένα να πρωταγωνιστήσουν!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 232 ΦΟΡΕΣ

Μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού πραγματοποιήθηκε χθες ο Αγιασμός και η πρώτη προπόνηση των ποδοσφαιριστών της Ρόδου. Η ομάδα κυνηγάει άλλες δύο τρεις προσθήκες πρώτης γραμμής, στο δυναμικό της εντάχθηκε και ο ταλαντούχος Σίμος Καραμανώλης

Ορκισμένοι να καταθέσουν και την τελευταία ικμάδα των δυνάμεών τους, προκειμένου να καταστήσουν τη Ρόδο πρωταγωνίστρια και να την επαναφέρουν στη Football League, δήλωσαν τα μέλη της διοίκησης, του τεχνικού επιτελείου και οι ποδοσφαιριστές της Ρόδου, στο περιθώριο της χθεσινής πρώτης προπόνησης της προετοιμασίας.

Αφού συγκεντρώθηκαν στα αποδυτήρια και γνωρίστηκαν με τον προπονητή τους Πάρη Ανδράλα, τα «ελάφια» βγήκαν στο κεντρικό γήπεδο του Δημοτικού Σταδίου και παρακολούθησαν τον Αγιασμό, τον οποίο τέλεσε ο πατήρ Αντώνιος, παρουσία αρκετών φιλάθλων.

Ακολούθησαν οι χαιρετισμοί και οι ευχές για καλή επιτυχία από τον πρόεδρο του συλλόγου Αυγουστίνο Γιακάι, τον πρόεδρο του Συνδέσμου Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Ρόδου και Διαγόρα Μιχάλη Δράκο (εκπροσώπησε τους παλαίμαχους μαζί με τους Σπύρο Αγγελόπουλο και Ηλία Βασιλαράκη), τον περιφερειακό σύμβουλο Κάλλιστο Διακογεωργίου, τον πρόεδρο του ΔΟΠΑΡ Στέφανο Κυριαζή, τον εκπρόσωπο της ΕΠΣΔ Χρυσόστομο Ψέλλα, καθώς και τον αντιπρόεδρο της Ρόδου και δημοτικό σύμβουλο Αθηνόδωρο Κωνσταντίνου.

Το παρών έδωσε το σύνολο των ποδοσφαιριστών, παλιών και νέων, πλην του Λούκας Ολιβέιρα (έρχεται στο νησί σήμερα το πρωί), καθώς και των δύο-τριών πρώτης γραμμής που πρόκειται να αποκτηθούν εντός των ημερών για να κλείσει το ρόστερ.

Σε δηλώσεις που έκανε λίγη ώρα πριν αρχίσει να «τρέχει» τους παίκτες του, ο προπονητής Πάρης Ανδράλας υποσχέθηκε δουλειά και μόνο δουλειά, με στόχο τη δημιουργία μίας ομάδας που θα είναι ανταγωνιστική, που δεν θα αφήνει το παραμικρό χωρίς να «ματώνει» και που μέσα από την προσπάθειά της θα κερδίσει την εκτίμηση του κόσμου.

Επένδυση με Καραμανώλη, Δαβρής υπό δοκιμή
Εν τω μεταξύ, στον ταλαντούχο μεσοεπιθετικό Σίμο Καραμανώλη του Ευκλή, εμπιστεύτηκε η διοίκηση της Ρόδου μία θέση στο ρόστερ. Ταυτόχρονα, στην προετοιμασία των «ελαφιών» θα συμμετάσχει ο νεαρός κεντρικός αμυντικός Κώστας Δαβρής, ο οποίος προέρχεται από την ομάδα Κ-20 του Πανιωνίου.

Το τεχνικό επιτελείο
Το Βασίλη Σπέρτο θα συνεχίσει να έχει στο πλευρό του ως βοηθό, όπως πέρσι στην Προοδευτική, ο προπονητής Πάρης Ανδράλας. Γυμναστής των «ελαφιών» παραμένει ο Δημήτρης Γκάιδας, ενώ στο τεχνικό επιτελείο εντάχθηκε ο Γιώργος Μποσγανάς.

Διαβάστε ακόμη

Ένας Κώος στην κορυφή της Ευρώπης

Τώνης Μαρτίνης: «Η Ρόδος είχε στοχοποιηθεί!»

Γ’ κατηγορία ΕΠΣΔ: Σήμερα η 29η αγωνιστική

Διαγόρας: Το Σάββατο με Παναθηναϊκό Β’

Σαφώς ανώτερος απέναντι στον ΓΣ Δωδεκάνησος ο Άτλας Αθηνών

Ενδιαφέρον στα play off της κατηγορίας ανδρών στο τοπικό μπάσκετ

Κι ο Λούκα Μπραΐκοβιτς τον… χαβά του στο Αλεξάνδρειο!

Crows- Epavlis B.C στον τελικό του Εργασιακού