Η πρώτη εταιρεία πάροχος ηλεκτρικής ενέργειας με κατάστημα στην αγορά της Ρόδου είναι η ΚΕΝ

Οι καταναλωτές της Ρόδου για πρώτη φορά έχουν πρόσβαση στις ανταγωνιστικές τιμές των ιδιωτών παρόχων.

Το μονοπώλιο της ΔΕΗ έχει τελειώσει και πλέον οι κάτοικοι της Ρόδου μπορούν να έχουν πρόσβαση σε πολύ φθηνότερο ρεύμα, πράγμα που αποτελεί μια μεγάλη ανάσα ρευστότητας στο μέσο νοικοκυριό.

Αυτό που διαχωρίζει την ΚΕΝ από τους υπόλοιπους ιδιώτες παρόχους είναι τα εξειδικευμένα σημεία πώλησης, η διαπροσωπική εξυπηρέτηση από εξειδικευμένο προσωπικό και όχι οι απρόσωπες τηλεπωλήσεις.

Το κατάστημα της Ρόδου βρίσκεται στην οδό Αμμοχώστου 12, στο κέντρο της πόλης και λειτουργεί με συνεχόμενο ωράριο, 9 το πρωί με 9 το βράδυ.

Από Στο κατάστημα της ΚΕΝ Ρόδου θα ενημερωθείτε για τις ανταγωνιστικές τιμές ρεύματος με έκπτωση έως και 35% σε σχέση με τα τιμολόγια της ΔΕΗ καθώς και για ειδικές διευκολύνσεις ρευστότητας, όπως η επιστροφή της εγγύησης της ΔΕΗ (όφελος έως 300€ για τριφασικές παροχές).

Όσοι ενδιαφερόμενοι παρευρεθούν στα εγκαίνια του καταστήματος την Τετάρτη, 26/7 μετά από τις 7 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ, θα κερδίσουν εκτός από τις ήδη μειωμένες τιμές της ΚΕΝ, επιπλέον 30€ έκπτωση στον πρώτο λογαριασμό τους.

Link εκδήλωσης: KEN Εγκαίνια Facebook Event

Πληροφορίες για την ΚΕΝ: KEN Ρόδου Facebook Page

Teaser Video: Η ΚΕΝ ήρθε στη Ρόδο