50 Χρόνια ΒΑΠ

H ΒΑΠ Κουγιός ΑΒΕΕ μετράει 50 χρόνια από την πρώτη μέρα λειτουργίας της, τότε το 1967 στην οδό Καποδιστρίου στη Ρόδο. Μία διαδρομή 50 χρόνων με δέσμευση στην ποιότητα, έμφαση στην ανάπτυξη , την καινοτομία  και την υπεύθυνη στάση απέναντι στον  καταναλωτή. Χάρη στη μακρόχρονη αυτή παρουσία της στην ελληνική αγορά και την επένδυση σε ανθρώπινο δυναμικό και τεχνολογία, κατατάσσεται σήμερα ανάμεσα στις ισχυρότερες ελληνικές βιομηχανίες αναψυκτικών, με ηγετική θέση στα Δωδεκάνησα και πλέον με δυναμική παρουσία και στην Αττική.


Λεμονάδα και Πορτοκαλάδα ΒΑΠ
50 χρόνια πρώτα στις καρδιές και στα ψυγεία των Ροδιτών! Τα αναψυκτικά από φυσικό χυμό φρούτων, που αγαπήθηκαν όσο κανένα άλλο στα Δωδεκάνησα, κάνουν την είσοδό τους πλέον και “εκτός συνόρων”, με την Αττική ήδη να έχει υποδεχθεί θερμά τα ροδίτικα αναψυκτικά σε διάφορα σημεία πώλησης αλλά και σε μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων, κερδίζοντας  την εμπιστοσύνη του καταναλωτικού κοινού.

Με αφορμή τον εορτασμό των 50 χρόνων
Η επέτειος αυτή, δε θα μπορούσε να εορταστεί διαφορετικά από την ΒΑΠ, η οποία θέλοντας να ευχαριστήσει το καταναλωτικό κοινό που την έχει στηρίξει όλα αυτά τα χρόνια, δημιούργησε μία διαφημιστική καμπάνια εμπνευσμένη από το παρελθόν και αφιερωμένη στους ανθρώπους που μεγάλωσαν με.. μία ΒΑΠ στο χέρι!

Το πρώτο σκέλος της καμπάνιας αυτής είναι ένα σποτ, ένα νοσταλγικό βίντεο
→https://www.youtube.com/watch?v=ZZFe08f8pXs με τίτλο 50 Χρόνια ΒΑΠ #ΜεγαλώνουμεΠαρέα, που μας ταξιδεύει από την Ελλάδα του χθες, έως την Ελλάδα του σήμερα με απόλυτη επιτυχία!
Κυκλοφόρησε πριν λίγες εβδομάδες και έχει ήδη χιλιάδες προβολές σε YouTube και Facebook, έχοντας συγκεντρώσει πολύ θετικά σχόλια για τον νοσταλγικό και παράλληλα αισιόδοξο τόνο του.

Την καμπάνια αυτή ως δεύτερο σκέλος, θα συνοδεύουν για όλη τη διάρκεια του έτους οι συλλεκτικές συσκευασίες των προϊόντων που φέρουν τις επετειακές ετικέτες 50 χρόνια ΒΑΠ.
Βέβαια από αυτά τα γενέθλια και ως τρίτο και τελευταίο σκέλος, δε θα μπορούσαν να λείπουν τα δώρα τα οποία είναι χιλιάδες αφού η επιθυμία της εταιρίας είναι να ευχαριστήσει χιλιάδες και όχι μόνο μερικούς καταναλωτές.


Έτσι, οι επετειακές συσκευασίες συνδέονται με το διαγωνισμό
→ https://www.youtube.com/watch?v=tgBSpNem6cA #50yearsvap όπου οι μεγάλοι νικητές θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν:
1 Renault Twingo, 1 Vespa primavera, 5 iPhone 7 32GB, 5 Playstation 4 Slim και περισσότεροι από 15.000 τυχεροί, θα κερδίσουν διάφορα επετειακά δώρα όπως: Powerbanks, Πετσέτες θαλάσσης, Ισοθερμικά backpacks, Ηλιοπροστασίες αυτοκινήτου, Οικολογικές Shopping bags και Τράπουλες.
Και για όλα αυτά, δε χρειάζεται να κάνεις τίποτα παρά μόνο να συνεχίσεις.. την αγαπημένη σου συνήθεια, να ανοίγεις τις ΒΑΠ #την_μία_μετά_την_άλλη!

Γιόρτασε με την ΒΑΠ! Δες τις λεπτομέρειες του Διαγωνισμού εδώ
→ https://www.50yearsvap.gr/