Τα εύσημα των προπονητών για το camp

Με επιστολή τους προς τον πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. της Πρότυπης Ακαδημίας Καλαθοσφαίρισης Καλύμνου, οι πέντε προπονητές που εργάστηκαν επί δεκαπενθημέρου στο camp του συλλόγου ευχαριστούν και συγχαίρουν τους εμπνευστές του εγχειρήματος, το οποίο στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Συγκεκριμένα, η επιστολή αναφέρει: «Με την παρούσα επιστολή επιθυμούμε να σας ευχαριστήσουμε για τη στήριξη και τη συνεργασία που τύχαμε, καθώς και για την άψογη φιλοξενία που είχαμε στο πανέμορφο νησί σας.

Σας ευχαριστούμε ιδιαίτερα και για την ευκαιρία που μας δώσατε να συνεργαστούμε στην άρτια οργανωμένη εκδήλωσή σας, του 1st Training Basketball Camp, τo οποίο δεν είχε σε τίποτα να ζηλέψει από τα οργανωμένα Camp της χώρας μας αλλά και του εξωτερικού. Σας αξίζουν πραγματικά συγχαρητήρια!!!

Ευχαριστούμε θερμά, λοιπόν, τόσο εσάς και το Δ/Σ σας, όσο και τον προπονητή κ. Χρήστο Καλαϊτζίδη για την επιλογή  συμμετοχής μας στη διδασκαλία στο 1st Training Basketball Camp με στόχο την ανάπτυξη του αθλήματος.

Η προσπάθειά σας αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση και ευχόμαστε πραγματικά να τη συνεχίσετε με τους άξιους διοικητικούς και τεχνικούς συνεργάτες σας. Επιτελείτε ένα μεγάλο Κοινωνικό Αθλητικό Έργο / Λειτούργημα και μέσω της μεγάλης προσπάθειας που καταβάλετε μέσα και έξω από τους αγωνιστικούς χώρους, συμβάλλετε στη διαμόρφωση υγιών χαρακτήρων σε πραγματικά δύσκολες εποχές.

Σας ευχαριστούμε.
Γιώργος Χατζηκαλημέρης - Χρήστος Αβεκλούριος - Γεωργία Βελούδου
Ζαχαρίας Καρδούλιας - Παντελεήμων Ζερβός».