Πραγματικό πανηγύρι!

Ένα γεμάτο παιχνίδι, δημιουργικό και πολύτιμα διδακτικό δεκαήμερο πέρασαν τα παιδιά που συμμετείχαν στο καμπ που διοργάνωσε ο Άγιος Ισίδωρος στο γήπεδο των Αγίων Αποστόλων.

Στην πρόσκληση του σωματείου ανταποκρίθηκαν συνολικά 61 νεαροί ποδοσφαιριστές, οι οποίοι μυήθηκαν από τους προπονητές τους Μιχάλη Παπαντωνίου, Σταμάτη Κουρδουνάκη, Γιώργο Σάββενα, Κώστα Χαλκιόπουλο και Παναγιώτη Αναστασά στα μυστικά όχι μόνο του ποδοσφαίρου, αλλά και της αθλητικής ζωής, μέσω καθημερινών προπονήσεων και σεμιναρίων.  

 Η αυλαία του «Εκπαιδευτικού- Προπονητικού Δεκαημέρου» έπεσε το βράδυ της Δευτέρας, με γιορτή στα γραφεία της ΕΠΣΔ, παρουσία των παιδιών και δεκάδων γονέων. Οι μικροί ποδοσφαιριστές παρέλαβαν τα αναμνηστικά διπλώματά τους και παρακολούθησαν, σε βίντεο, στιγμιότυπα από αγώνες της Εθνικής ομάδας του 2004.

 Η παραπάνω επιλογή μόνο τυχαία δεν ήταν. Η γιορτή διοργανώθηκε τη Δευτέρα προκειμένου να παραβρεθεί ο αρχηγός της πρωταθλήτριας Ευρώπης στα γήπεδα της Πορτογαλίας, Θεόδωρος Ζαγοράκης. Μάλιστα, η διοίκηση θεωρούσε την επίσκεψή του δεδομένη και φρόντισε να ετοιμάσει αναμνηστική πλακέτα.

Δυστυχώς, όσο μεγάλη ήταν η λαχτάρα των παιδιών, τόσο μεγάλη ήταν η απογοήτευσή τους, όταν ο πρόεδρος της ΕΠΣΔ Παναγιώτης Διακοφώτης, που έδωσε το παρών στην εκδήλωση και χαιρέτισε τους συμμετέχοντες, ενημέρωσε για την αδυναμία του κ. Ζαγοράκη να παραβρεθεί. Κρίμα…