Στο «τιμ» του Αστέρα Παστίδας και ο Μωραΐτης

Κανονικά και σε πολύ καλό κλίμα, συνεχίζεται η προετοιμασία του Αστέρα Παστίδας για το νέο πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας  Blue Star ferries,  στο οποίο ο στόχος είναι η καλύτερη δυνατή πορεία και η όσο το δυνατόν γρηγορότερη παραμονή.

Παράλληλα κι αυτό είναι το μεγάλο στοίχημα για τον Κώστα Πάττα και τους συνεργάτες του, είναι να αναδείξουν και τη φετινή περίοδο ταλέντα, που θα αποτελέσουν τη βάση, για να θέσουν μεγαλύτερους στόχους στο μέλλον.

Βέβαια από αυτές τις πρώτες μέρες, δεν λείπουν τα μικροπροβλήματα τα οποία έγκεινται κύρια στις απουσίες από τις προπονήσεις, εξαιτίας των επαγγελματικών υποχρεώσεων που έχουν οι παίκτες. Πιο συγκεκριμένα:

-Απών είναι μέχρι στιγμής ο Καλαϊτζίδης, ο οποίος αναμένεται να επανέλθει σήμερα στις προπονήσεις.

-Λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, δεν ακολουθεί τις προπονήσεις ο Αλέξανδρος Δραγάτης, του οποίου το θέμα θα διευθετηθεί τις επόμενες μέρες.

-Απόντες λόγω δουλειάς είναι ακόμα οι Κ. και Τ. Σαββάκης, οι οποίοι εργάζονται αυτή την εποχή στη Λίνδο και δεν μπορούν ακόμα να μετακινηθούν.

Στο τεχνικό τιμ της ομάδας προστέθηκε και ο Μανώλης Μωραϊτης, ο οποίος θα στηρίξει την προσπάθεια του Αστέρα τουλάχιστον για την προετοιμασία. Εξετάζεται πάντως σοβαρά η προοπτική, ο Μωραϊτης να μείνει στην ομάδα βοηθώντας και στις Ακαδημίες. Όλα αυτά θα αποφασιστούν τις αμέσως επόμενες μέρες. Μωραϊτης και Πάττας, συνεργάσθηκαν στο παρελθόν στον πάγκο του Φοίβου.