Με όνειρα και αισιοδοξία ο ΔΙ.ΑΣ.

Ξεκίνησε την περασμένη Δευτέρα από  το γήπεδο Ζηπαρίου η προετοιμασία της ομάδας που προέκυψε απ' την Ένωση Αντίμαχου και Α.Ο Δικαίου, δηλαδή ο ΔΙ.ΑΣ με όνειρα και φιλοδοξίες και με στόχο να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας Δωδεκανήσου Blue Star Ferries.

Στην Δευτεριάτικη  πρώτη προπόνηση, βρέθηκαν οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές του συλλόγου (έλειπαν δικαιολογημένα κάποιοι λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων) όπως επίσης και αρκετά μέλη από   το διοικητικό συμβούλιο της ομάδας, προεξάρχοντος του προέδρου κ. Πάχου αλλά και του γεν. αρχηγού κ. Νίκου Μαστρομιχάλη που από την αρχή βρέθηκαν δίπλα στην ομάδα.

Ο Στάθης Γκουντελίτσας καλωσόρισε όλους τους παίκτες, και εκ μέρους του συνεργάτη του Γιώργου Σταμάτη, που βρέθηκε  εκτός νησιού, θέλησε να τους εξηγήσει πως θα κυλήσει το πρόγραμμα των προπονήσεων, μέχρι και την έναρξη του πρωταθλήματος.

Τους ζήτησε να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό, να υπάρχει ένα καλό κλίμα, αφού μαζί θα περάσουν όλη τη χρονιά και είναι το πιο σημαντικό στοιχείο μιας ομάδας, ενώ τους τόνισε ότι στόχος του συλλόγου είναι να τερματίσει όσο το δυνατόν ψηλότερα με ότι αυτό συνεπάγεται.

Εκ μέρους της διοίκησης μίλησε ο πρόεδρος Θοδωρής Πάχος που ευχήθηκε καλή χρονιά προσωπικά σε έναν έναν απ' τους ποδοσφαιριστές και είπε ότι η διοίκηση θα είναι κοντά τους σε ότι και αν χρειαστούν.