Διαγόρας: Ένας φίλος από τα παλιά... επέστρεψε

Νέο προπονητή τερματοφυλάκων ανακοίνωσε χθες ο Διαγόρας.

Πρόκειται για ένα αρκετά γνώριμο μας, που δεν είναι άλλος από το Χάρη  Ταμπάση, ο οποίος φόρεσε τη φανέλα του γκολκίπερ και τίμησε κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα γκολπόστ της ομάδας, βοηθώντας πάντα με τον δικό του τρόπο το «γηραιό».

Ο Ταμπάσης παίρνει τη θέση του Νίκου Αλεξανδρίδη στο τιμ της τεχνικής ηγεσίας.  Ο τελευταίος έκανε σπουδαία δουλειά τις περιόδους που προηγήθηκαν αλλά οι Διοικούντες προτίμησαν «να αλλάξουν κάτι».

Έτσι ο Νίκος Αλεξανδρίδης απέρχεται και τη θέση του πήρε ο Χάρης Ταμπάσης,  ο οποίος ανακοινώθηκε χθες από το «γηραιό», που αναφέρει στην ανακοίνωση του:  

«Η Διοίκηση του Γ.Σ. Διαγόρας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι στο προπονητικό τιμ της ποδοσφαιρικής ομάδας εντάσσεται ο Χαράλαμπος Ταμπάσης. Θα είναι ο προπονητής τερματοφυλάκων.

Ο «Γηραιός» τον καλωσορίζει και του εύχεται καλή επιτυχία στο έργο του».

Στο μεταξύ η προετοιμασία συνεχίζεται για το Διαγόρα στο γήπεδο της Χάλκης, με όλους τους παίκτες να δίνουν το παρόν και να ακολουθούν πιστά τις εντολές της τεχνικής ηγεσίας.

Στο μεταγραφικό τομέα, οι κινήσεις και οι επαφές συνεχίζονται προκειμένου να αποκτηθεί  ένας ακόμα ποδοσφαιριστής που θα βοηθήσει την ομάδα να φτάσει στο στόχο της στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.