Παρέμεινε ίδιος ο όμιλος του «Ροδίων Άθλησις»

Τελικά κι αφού παρήλθε η προθεσμία δήλωσης συμμετοχής στα εθνικά πρωταθλήματα του βόλεϊ, ο 2ος υποόμιλος του Α΄Ομίλου στον οποίο θα αγωνίζονται φέτος το «Ροδίων Αθλησις» και οι Αθλοπαιδιές της Κω, μένει με εννέα ομάδες.

Δεν δήλωσαν οριστικά συμμετοχή τόσο ο Ιωνικός Ν.Φ. για ακόμα μια φορά, αφού έχει θέσει εκτός λειτουργίας την ανδρική του ομάδα,, αλλά και η Κύζικος Ν. Περάμου από τον άλλο Όμιλο.

Το πλήγμα στο βόλεϊ, είναι το γεγονός πώς η γυναικεία ομάδα του Παναθηναϊκού με τεράστια ιστορία στο χώρο, δε δήλωσε συμμετοχή και δεν θα συμμετάσχει φέτος στο πρωτάθλημα της.
Όπως έγινε γνωστό η έναρξη του πρωταθλήματος στην Α2 των ανδρών, θα γίνει είτε το Σαββατοκύριακο 14 /15 Οκτωβρίου, είτε το επόμενο 21/22 του ίδιου μήνα.

ΑΝΑΝΕΩΣΕ Ο ΚΟΚΚΟΛΑΚΗΣ
Στο μεταξύ σε ότι αφορά το ρόστερ στο «Ροδίων», ανανέωσε τη συνεργασία του με την ομάδα ο Μανώλης Κοκκολάκης, ο οποίος αγωνιζόταν μέχρι τώρα ως λίμπερο. Σε ότι αφορά το ρόστερ, όπως όλα δείχνουν θα γίνει ακόμα μια κίνηση στο μεταγραφικό παζάρι, κάτι που δικαιούται να κάνει το «Ροδίων» μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος.

Προς το παρόν οι πάντες αρκούνται στο υπάρχον ρόστερ κι ο κόουτς της ομάδας Νίκος Τρατσέλας, είναι εκείνος που θα εισηγηθεί ανάλογα με τις ελλείψεις που θα έχει η ομάδα του.
Το «Ροδίων», θα δουλέψει ακόμα πολύ σε ότι αφορά την προετοιμασία, με σκοπό να παρουσιασθεί έτοιμο σε δύο μήνες περίπου από τώρα στην έναρξη του πρωταθλήματος.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΑΜΟΡΑΝΙΤΗ-ΤΕΡΖΙΟΥ
Στο μεταξύ και με αφορμή την πολύ καλή εμφάνιση που πραγματοποίησαν για λογαριασμό του Δωδεκανησιακού μπιτς βόλεϊ οι αθλήτριες Νικολέτα Αμορανίτη και Φαμπιόλα Τερζίου που ανήκουν στην Τελχινίδα, η Διοίκηση του «Ροδίων» εξέδωσε την παρακάτω συγχαρητήρια ανακοίνωση:
«Η Διοίκηση του ΡΟΔΙΩΝ άθλησις συγχαίρει τις αθλήτριες Νικολέτα Αμορανίτη και Φαμπιόλα Τερζίου, οι οποίες κατέκτησαν την 4η θέση, στο πανελλήνιο πρωτάθλημα beach volley Νεανίδων (Κ19).

Η εμφάνιση των κοριτσιών, που αγωνίζονται στο Ρ.Σ.Φ.Π Τελχινίς, αποτέλεσε μεγάλη επιτυχία τόσο για τις ίδιες, όσο και για το δωδεκανησιακό beach volley και δείχνει τη συνεχή ανάπτυξη του αθλήματος στα νησιά μας. Ευχόμαστε αντίστοιχες επιτυχίες σε κάθε επόμενη προσπάθειά τους».