Run Greece από τη Ρόδο στην Αθήνα

Run Greece από τη Ρόδο στην Αθήνα

Run Greece από τη Ρόδο στην Αθήνα

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 289 ΦΟΡΕΣ

Οι καλύτεροι της σειράς αυτής των αγώνων αποστάσεων θα προκρίνονται στον τελικό την ημέρα διεξαγωγής του Αυθεντικού Μαραθωνίου με τερματισμό στο Παναθηναϊκό Στάδιο

Το 2017, το Run Greece… ταξιδεύει στην Αθήνα και συμμετέχει στο Μαραθώνιο με τους καλύτερους εκπροσώπους του! Η συγκεκριμένη σειρά μάλιστα, από φέτος θα έχει σταθμό και στη Ρόδο, αφού την 1η Οκτωβρίου η πόλη θα … κατακλυστεί και πάλι από δρομείς για τη συμμετοχή τους στη γιορτή αυτή των αποστάσεων.

Ο ΣΕΓΑΣ προχωρά από φέτος στη δημιουργία ενός νέου αγώνα, του τελικού RUN GREECE, στην απόσταση των 3χλμ σε δημόσια οδό με επίσημη ονομασία "ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ 3χλμ ERGO", ο οποίος θα διεξάγεται στην Αθήνα κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης του ετήσιου Μαραθωνίου εκεί, τη δεύτερη Κυριακή κάθε Νοεμβρίου. Ο αγώνας θα έχει σημείο τερματισμού το Παναθηναϊκό Στάδιο.

Στον τελικό του RUN GREECE δικαίωμα συμμετοχής έχουν μόνο αθλητές-αθλήτριες που προκρίθηκαν από τον Αγώνα Δρόμου 5χλμ κάθε συνάντησης της σειράς του τρέχοντος έτους, σύμφωνα με τις παρακάτω προϋποθέσεις:

1. Να είναι κάτοικοι της σχετικής Περιφέρειας στην οποία ανήκει η πόλη διεξαγωγής εκάστου αγώνα RUN GREECE για διάστημα μεγαλύτερο (ή τουλάχιστο) των 12 μηνών από την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα εκεί (υποβάλλεται σχετική υπεύθυνη δήλωση).

2. Να έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους την ημέρα του τελικού RUN GREECE τη δεύτερη Κυριακή του Νοεμβρίου του έτους διεξαγωγής του.

3. Να έχουν καταταγεί σε θέση πρόκρισης, ανά ηλικιακή κατηγορία, σ’ έναν αγώνα 5χλμ της σειράς RUN GREECE του τρέχοντος έτους, σύμφωνα με τον παρακάτω πίνακα:

Ηλικιακή Κατηγορία

Αριθμός Προκρινόμενων Ανδρών

Αριθμός Προκρινόμενων Γυναικών

18 - 34

3

3

35 - 39

1

1

40 - 44

1

1

45 - 49

1

1

50 - 54

1

1

55 - 59

1

1

60 - 64

1

1

65 +

1

1

Σύνολο

10

10

4. Οι προκρινόμενοι θα πρέπει να έχουν συμμετάσχει σε μια από τις παρακάτω αγωνιστικές διαδρομές που είναι μετρημένες και πιστοποιημένες από IAAF/ΑIMS και ΣΕΓΑΣ και να πληρούν τις παραπάνω προϋποθέσεις:

• Run Greece, Λάρισα - 5km, (10km) *

• Run Greece, Ηράκλειο - 5km, (10km) *

• Run Greece, Καστοριά - 5km, (10km) *

• Run Greece, Ιωάννινα - 5km, (10km) *

• Run Greece, Αλεξανδρούπολη - 5km, (10km) *

• Run Greece, Ρόδος - 5km, (10km) *

• Run Greece, Πάτρα - 5km, (10km) *

* Αν σε μια από τις ηλικιακές κατηγορίες του αγώνα των 5 χλμ. δεν υπάρχει αποδεδειγμένα καμία παρουσία που καλύπτει τις προϋποθέσεις συμμετοχής, τότε ο προκρινόμενος-μένη θα συμπληρώνεται από την αντίστοιχη ηλικιακή κατηγορία του αγώνα των 10 χλμ. και αν δεν υπάρχει και εκεί, από την αμέσως προηγούμενη ηλικιακή κατηγορία του Αγώνα Δρόμου 5χλμ ή 10χλμ (εφόσον υπάρχει), κατά σειρά ηλικίας (από τη μεγαλύτερη ηλικία προς τη μικρότερη της κατηγορίας) και εναλλάξ από τα 5 χλμ και 10χλμ, εφόσον πληροί τις προϋποθέσεις συμμετοχής.

Διαβάστε ακόμη

Για ένα «διπλό» στη Θεσσαλονίκη μετά την Πάτρα ο Κολοσσός H Hotels Collection…

Για μια θέση στην τριάδα ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος στην Καλλιθέα

Νίκη παραμονής θέλει ο Διαγόρας σήμερα

ΕΠΣ Δωδεκανήσου: Οι διαιτητές στα παιχνίδια του τοπικού

Γ’ εθνική – 32η αγωνιστική: Σήμερα ο κύριος όγκος των αγώνων

Οι συμμετοχές για τους «Πιγκουίνους» στους κολυμβητικούς αγώνες της Χαλκίδας

Το νέο σημερινό πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα… πιτσιρίκια παίζουν μπάσκετ σήμερα