Πρόωρος τελικός στην κλήρωση του ανοιχτού τουρνουά!

Πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί, στα γραφεία του διοργανωτή Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού Ρόδου, η κλήρωση για την ανάδειξη των ζευγαριών της ημιτελικής φάσης του 6ου ανοιχτού τουρνουά μπάσκετ, παρουσία μελών του ΔΟΠΑΡ κι εκπροσώπων των ομάδων Underdogs και Επιμελητηρίου.

Η κλήρωση έβγαλε πρόωρο τελικό, βάσει κατάταξης και βαθμολογίας στους Ομίλους, καθώς τα Modela, περσινοί κάτοχοι του τίτλου, θ’ αντιμετωπίσουν απόψε (21.00’) τους πρωτοπόρους του Β’ Ομίλου, Underdogs. Να θυμίσουμε ότι το συγκεκριμένο ζευγάρι συναντήθηκε στον τελικό του εργασιακού πρωταθλήματος που διοργάνωσε το χειμώνα το Ροδίων Άθλησις.

Νωρίτερα (19.00’) θα ξεκινήσει ένα εξίσου ενδιαφέρον παιχνίδι, επίσης χωρίς προγνωστικά, με το ΤΕΕ να κοντράρεται με το Νιοχώρι.

Σημειώνεται πως οι ώρες διεξαγωγής των σημερινών ημιτελικών άλλαξαν κατά μία ώρα αργότερα, κατόπιν αιτήματος των ομάδων που συμμετέχουν, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων των αθλητών.

Ο μικρός και ο μεγάλος τελικός του Σαββάτου θα διεξαχθούν κανονικά στις 18.00’ και 20.00’ αντίστοιχα.

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές των ημιτελικών:

Σήμερα

Βενετόκλειο (19.00’) ΤΕΕ – Νιοχώρι

Διαιτητές: Φάκαρος, Νικηφορίδης

Βενετόκλειο (21.00’) Modela – Underdogs

Διαιτητές: Αντωνίου, Μητσού.

Αναμνηστικά διπλώματα σε όλους!

Με απόφαση της οργανωτικής επιτροπής του τουρνουά, φέτος θα απονεμηθούν αναμνηστικά διπλώματα σε όλες τις ομάδες που συμμετείχαν στη φετινή διοργάνωση.

Για το λόγο αυτό, παρακαλούνται ΟΛΟΙ οι εκπρόσωποι των ομάδων να παραβρεθούν το Σάββατο 29 Ιουλίου στο Βενετόκλειο για να παραλάβουν τα αναμνηστικά τους διπλώματα.