Έτοιμος ο «χάρτης» της νέας Β’ κατηγορίας Δωδεκανήσου

Τους αντιπάλους που θα βρουν στο δρόμο τους, στο νέο πρωτάθλημα, έμαθαν χθες οι ομάδες της Β’ κατηγορίας.

Η διαδικασία του διαχωρισμού των ομίλων, που εξελίχθηκε  το απόγευμα στα γραφεία της ΕΠΣΔ παρουσία των εκπροσώπων των περισσότερων σωματείων, κύλησε χωρίς απρόοπτα, με την κληρωτίδα να διαμορφώνει τον παρακάτω «χάρτη»:

1ος όμιλος: Ηρακλής Λάρδου, Τήλος, Σύμη, Νηρέας, Χάλκη, Άγιος Ισίδωρος, Δαμάγητος, Ορφέας, Ακουσίλαος, Ευαγόρας, Αλθαιμένης

2ος όμιλος:  Αστέρας Μασσάρων, Ευκλής, Κύπρος, Πολύστρατος, Αθλέτικο, Αδελφοσύνη, Πολυβώτης, Άγιος Γεώργιος, Ιππότες, Δήμητρα, Ατρόμητοι

 

 

Το νέο πρωτάθλημα θα ξεκινήσει το Σαββατοκύριακο 21-22 Οκτωβρίου, ενώ η προθεσμία για την υποβολή των δηλώσεων συμμετοχής θα κλείσει εντός του τρίτου δεκαημέρου του Αυγούστου, οπότε και θα διενεργηθεί η κλήρωση για τον καταρτισμό του προγράμματος.

Όσο για τους όρους της προκήρυξης, θα γίνουν γνωστοί την ερχόμενη Δευτέρα, λίγη ώρα μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης των μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΣΔ.

 Εκ μέρους της Ένωσης, παρών στη χθεσινή συγκέντρωση έδωσαν ο πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλήματος Χρυσόστομος Ψέλλας, ο συνεργάτης του Γιώργος Παπαδημήτρης, ο Α’ αντιπρόεδρος Τάσος Στεργενάκης και ο Γ’ αντιπρόεδρος Μιχάλης Αδαμάκης. 

Όπως διευκρίνισαν, στην περίπτωση μη καθόδου κάποιας εκ των ομάδων της Β’ κατηγορίας στο νέο πρωτάθλημα, οι κενές θέσεις θα προσφερθούν στους επιλαχόντες της Γ’ κατηγορίας. Με κλήρωση θα τοποθετηθεί σ’ έναν από τους δύο ομίλους και η όποια ομάδα της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries επιλέξει να μη συμμετάσχει στο πρωτάθλημα που δικαιούται.