Ξανά στον Κολοσσό ο Ρόμπινσον

Ξανά στον Κολοσσό ο Ρόμπινσον

Ξανά στον Κολοσσό ο Ρόμπινσον

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 132 ΦΟΡΕΣ

Μετά από το σύντομο πέρασμά του από τη Δόξα Λευκάδας, ο Τζάστιν Ρόμπινσον θα (ξανα)φορέσει τη φανέλα της ομάδας της Ρόδου

Τη φανέλα του Κολοσσού θα φορά την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο (για δεύτερη φορά στην καριέρα του) ο Τζάστιν Ρόμπινσον, ο οποίος διευθετεί τις τελευταίες λεπτομέρειες για την επιστροφή του στο νησί.

Ο 30χρονος γκαρντ, που πέρσι αγωνίστηκε στη Δόξα Λευκάδας, γνωρίζει καλά πρόσωπα και καταστάσεις στο Βενετόκλειο αφού έχει ξαναβρεθεί εκεί για μερικούς μήνες το 2015, στο δεύτερο περάσμά του από την Ελλάδα.

Η αρχή για τον ίδιο έγινε το 2011, όταν υπέγραψε το πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιο της καριέρας του στο Μαρούσι. Μετά την πρώτη του εμπειρία στη Ρόδο, ακολούθησαν τα Τρίκαλα (2015-'16) και η Δόξα Λευκάδας (2016-'17), με τα χρώματα της οποίας είχε 11.9 πόντους (με 37.6% στα τρίποντα), 2.1 ριμπάουντ και 2.5 ασίστ ανά αγώνα.

Οι δύο πλευρές βρίσκονται τις τελευταίες ημέρες σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις, με τη συμφωνία να βρίσκεται κοντά και τον παίκτη να ετοιμάζει πάλι βαλίτσες για τη χώρα μας.

Πηγή: sport24.gr

Διαβάστε ακόμη

Διαγόρας: Ψάχνει για ένα σημαντικό «διπλό»

Δημήτρης Γκαίδας: «Είναι κομβικό παιχνίδι, θέλουμε τη νίκη»

Συνέχεια δράσης στην Basket League, ανακοινώθηκαν οι διαιτητές

Στην Τουρκία για φιλικά παιχνίδια οι Παίδες του Κολοσσού!

Αύριο στην Καλλιθέα το Γ.Σ. Δωδεκάνησος-Άτλας Αθηνών

Νίκος Καραβασίλης και Κωνσταντίνα Ρεντοπούλου στο “Hereya Open”

Ετοιμάζεται πυρετωδώς ο Άγιος Γεώργιος

Η παρουσία στη Μαδέρα δεν επέτρεψε στον Νικόλαο Κοντού να είναι ένας από τους λαμπαδηδρόμους