Ιάλυσος: Δύο κινήσεις ακόμα για  να συμπληρωθεί το παζλ

Δεν ολοκλήρωσε ακόμα το ρόστερ του ο Ιάλυσος.

Ιδιαίτερα μετά τη λύση της συνεργασίας με το Γιώργο Πανάκη, φέρνει κι άλλες ακόμα μεταγραφικές κινήσεις στην ομάδα, δυο στον αριθμό με τις οποίες θα κλείσει το ρόστερ μετά την πρώτη μεταγραφική περίοδο.

Η μία περίπτωση αφορά τη θέση του στόπερ. Παράλληλα ζητείται ακόμα ένας έμπειρος σέντερ φορ για να κλείσει οριστικά το έμψυχο δυναμικό στην παρούσα φάση.

Στο μεταξύ τα υπόλοιπα παιδιά συνεχίζουν την προετοιμασία σε δύναμη και φυσική κατάσταση, στοιχεία στα οποία ρίχνουν πολύ το βάρος ο Αλέξανδρος Αλεξιάδης και οι συνεργάτες του. Η προετοιμασία συνεχίζεται χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα.

Στο μεταξύ ο Ιάλυσος ανακοίνωσε και επίσημα τη λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Πανάκη. Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:   

«Η διοίκηση του ΓΑΣ ΙΑΛΥΣΟΣ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Πανάκη.

Ο ποδοσφαιριστής ζήτησε να αποχωρίσει για οικογενειακούς λόγους από την ομάδα και η διοίκηση σεβόμενη την επιθυμία του, τον αποδέσμευσε.  Του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του».

Η ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗ ΣΤΟ ΔΣ
Με τον ίδιο τρόπο ο Ιάλυσος ανακοίνωσε χθες την προσθήκη στο Διοικητικό του Συμβούλιο του κ. Μαίου Καμπουράκη. Στην ανακοίνωση της η Διοίκηση Χατζηνικήτα αναφέρει:

«Η διοίκηση του ΓΑΣ ΙΑΛΥΣΟΣ ανακοινώνει την ένταξη στο διοικητικό συμβούλιο της ομάδας του κ. Βαρθολομαίου Καμπουράκη. Ο κ. Καμπουράκης στο παρελθόν έχει βοηθήσει σημαντικά την ομάδα μας στην πορεία της από τις τοπικές κατηγορίες έως και τη Γ εθνική, κάτι που αναμένεται να πράξει και τώρα από επίσημη θέση στο Δ.Σ.

Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Ιάλυσου και ευχόμαστε να ζήσουμε όλοι μαζί ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες».