Τα διαρκείας του «τρέχει» ο Διγενής

Στη διάθεση των φίλων του Διγενή βρίσκονται, εδώ και λίγες μέρες, οι κάρτες διαρκείας για τις διοργανώσεις της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο πρόεδρος Μιχάλης Ψύλλου και οι συνεργάτες του είναι ικανοποιημένοι από τη μέχρι στιγμής ανταπόκριση του κόσμου, εκτιμούν δε πως μέσα στο επόμενο διάστημα το ενδιαφέρον θα «ζωηρέψει» ακόμα περισσότερο, δεδομένου πως η ομάδα θα έχει εμφανιστεί στο γήπεδο και θα αρχίσει να δείχνει τα πρώτα δείγματα γραφής της.

 Το τρέχον σαββατοκύριακο είναι για τους Κοσκινιάτες το τελευταίο ξεκούραστο του καλοκαιριού. Από την ερχόμενη Δευτέρα ο προπονητής Σάσα Γιόνοβιτς και οι ποδοσφαιριστές του μπαίνουν σε ρυθμούς προετοιμασίας, με στόχο τη δημιουργία ενός συνόλου που θα είναι σε θέση να εκπληρώσει την αποστολή της εδραίωσης στην Α’ κατηγορία Blue Star Ferries.

 Τα μέλη της ποδοσφαιρικής οικογένειας του Διγενή θα συγκεντρωθούν στο γήπεδο Κοσκινού στις 4:30 το απόγευμα, προκειμένου να παρακολουθήσουν τον αγιασμό, ενώ για τις 5 έχει προγραμματιστεί η πρώτη προπόνηση της νέας σεζόν.