Τον Γιώργο Χρυσοστόμου θα τιμήσει η Περιφέρεια

Τον γνωστό Ρόδιο ηθοποιό Γιώργο Χρυσοστόμου θα βραβεύσει την ερχόμενη Τρίτη 2 Αυγούστου ο Περιφερειάρχης κ. Γιώργος Χατζημάρκος, μαζί με τον εντεταλμένο σύμβουλο για τον πολιτισμό κ. Κάλλιστο Διακογεωργίου, για την προσφορά του στο χώρο του Θεάτρου και του Πολιτισμού.

Ο ρόδιος ηθοποιός, ο οποίος ως γνωστόν κατάγεται από τη Σάλακο, θεωρείται από τους καλύτερους της γενιάς του και το 2014 βραβεύτηκε με το μεγαλύτερο βραβείο για Έλληνα άνδρα ηθοποιό, τον χρυσό σταυρό του Δημήτρη Χορν.

Έγινε ευρύτερα γνωστός από τη συμμετοχή του σε αξιόλογες τηλεοπτικές σειρές, με μεγαλύτερη εμπορική επιτυχία το ρόλο του στο “LAPD”, όμως οι ρόλοι του στο θέατρο είναι αυτοί που έχουν κάνει όλους ν’ αναγνωρίσουν το υποκριτικό του ταλέντο.

Το χειμώνα που πέρασε γνώρισε ακόμα μία θεατρική επιτυχία, μαζί με τον επίσης αξιόλογο συνάδελφό του Μάκη Παπαδημητρίου, με το έργο «Πέτρες στις τσέπες του», που ανέβηκε στο θέατρο του «Νέου Κόσμου», με τους δύο ηθοποιούς να υπογράφουν και τη σκηνοθεσία.

Με την παράσταση αυτή, στην οποία πράγματι οι δύο ηθοποιοί δίνουν ρεσιτάλ, κάνουν περιοδεία φέτος το καλοκαίρι σε αρκετές πόλεις.

Μία από τις στάσεις τους είναι και η Ρόδος όπου η παράσταση θα παιχτεί την ερχόμενη Παρασκευή 4 Αυγούστου στο θέατρο της Μεσαιωνικής Τάφρου και έτσι, μετά από αρκετά χρόνια, ο Γιώργος Χρυσοστόμου θα παίξει για το κοινό της πόλης του.

Η βράβευσή του θα λάβει χώρα στην αίθουσα του περιφερειακού συμβουλίου, την ερχόμενη Τρίτη 2 Αυγούστου στις 12:00 το μεσημέρι.

Ο Γιώργος Χρυσοστόμου φορώντας τον σταυρό του Δημήτρη Χορν, όταν βραβεύτηκε το 2014, στη φώτο μαζί με τον Σταμάτη Φασουλή που του παρέδωσε το βραβείο...Ο Γιώργος Χρυσοστόμου φορώντας τον σταυρό του Δημήτρη Χορν, όταν βραβεύτηκε το 2014, στη φώτο μαζί με τον Σταμάτη Φασουλή που του παρέδωσε το βραβείο...