Τον Γιώργο Χρυσοστόμου θα τιμήσει η Περιφέρεια

Τον Γιώργο Χρυσοστόμου θα τιμήσει η Περιφέρεια

Τον Γιώργο Χρυσοστόμου θα τιμήσει η Περιφέρεια

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1073 ΦΟΡΕΣ

Τον γνωστό Ρόδιο ηθοποιό Γιώργο Χρυσοστόμου θα βραβεύσει την ερχόμενη Τρίτη 2 Αυγούστου ο Περιφερειάρχης κ. Γιώργος Χατζημάρκος, μαζί με τον εντεταλμένο σύμβουλο για τον πολιτισμό κ. Κάλλιστο Διακογεωργίου, για την προσφορά του στο χώρο του Θεάτρου και του Πολιτισμού.

Ο ρόδιος ηθοποιός, ο οποίος ως γνωστόν κατάγεται από τη Σάλακο, θεωρείται από τους καλύτερους της γενιάς του και το 2014 βραβεύτηκε με το μεγαλύτερο βραβείο για Έλληνα άνδρα ηθοποιό, τον χρυσό σταυρό του Δημήτρη Χορν.

Έγινε ευρύτερα γνωστός από τη συμμετοχή του σε αξιόλογες τηλεοπτικές σειρές, με μεγαλύτερη εμπορική επιτυχία το ρόλο του στο “LAPD”, όμως οι ρόλοι του στο θέατρο είναι αυτοί που έχουν κάνει όλους ν’ αναγνωρίσουν το υποκριτικό του ταλέντο.

Το χειμώνα που πέρασε γνώρισε ακόμα μία θεατρική επιτυχία, μαζί με τον επίσης αξιόλογο συνάδελφό του Μάκη Παπαδημητρίου, με το έργο «Πέτρες στις τσέπες του», που ανέβηκε στο θέατρο του «Νέου Κόσμου», με τους δύο ηθοποιούς να υπογράφουν και τη σκηνοθεσία.

Με την παράσταση αυτή, στην οποία πράγματι οι δύο ηθοποιοί δίνουν ρεσιτάλ, κάνουν περιοδεία φέτος το καλοκαίρι σε αρκετές πόλεις.

Μία από τις στάσεις τους είναι και η Ρόδος όπου η παράσταση θα παιχτεί την ερχόμενη Παρασκευή 4 Αυγούστου στο θέατρο της Μεσαιωνικής Τάφρου και έτσι, μετά από αρκετά χρόνια, ο Γιώργος Χρυσοστόμου θα παίξει για το κοινό της πόλης του.

Η βράβευσή του θα λάβει χώρα στην αίθουσα του περιφερειακού συμβουλίου, την ερχόμενη Τρίτη 2 Αυγούστου στις 12:00 το μεσημέρι.

Ο Γιώργος Χρυσοστόμου φορώντας τον σταυρό του Δημήτρη Χορν, όταν βραβεύτηκε το 2014, στη φώτο μαζί με τον Σταμάτη Φασουλή που του παρέδωσε το βραβείο...Ο Γιώργος Χρυσοστόμου φορώντας τον σταυρό του Δημήτρη Χορν, όταν βραβεύτηκε το 2014, στη φώτο μαζί με τον Σταμάτη Φασουλή που του παρέδωσε το βραβείο...

Διαβάστε ακόμη

Συμφωνία Δημάρχου Ρόδου και Υφυπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης για άμεση λύση στο πρόβλημα υποστελέχωσης του Κτηματολογίου

Την Παρασκευή θα συνεδριάσει η περιφερειακή επιτροπή Νοτίου Αιγαίου

Ορκίστηκαν Δημοτικοί Σύμβουλοι οι κυρίες Ματίνα Γιαννέλη και Ελπίδα Ατσίδη

Αίτημα για τις δαπάνες καρκινοπαθών που πάνε στην Αθήνα για ακτινοθεραπείες

Σε 160 ανέρχονται τα μικρά και μεγάλα νησιά της Δωδεκανήσου

Τα ερωτήματα που κατέθεσε η Λαϊκή Συσπείρωση προς συζήτηση στη Συνεδρίαση Λογοδοσίας της περιφέρειας

Ολοκλήρωση έργων αντιπλημμυρικής – αντιδιαβρωτικής προστασίας στη Ρόδο

Δράση “Explore the Aegean ΙΙ” από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου