Διπλή… ενίσχυση στον Ιάλυσο

«Διπλή» ήταν και χθες η κίνηση ενίσχυσης για τον Ιάλυσο. Η μία πλευρά αφορούσε την ένταξη ποδοσφαιριστή στο ρόστερ της ομάδας, ενώ  η άλλη ακόμα μια έξτρα παρουσία στη Διοίκηση του Μιχάλη Χατζηνικήτα, που αυξάνει κι άλλο τους ενεργούς έμπιστους ανθρώπους, που θέλει να έχει στο ΔΣ.

Η μία περίπτωση αφορά τον ποδοσφαιριστή Φώτη Χατζηβαλσάμη ο οποίος είναι 30 ετών και επιθετικός, έχοντας μάλιστα αγωνιστεί και σε ομάδες εκτός νησιού, ενώ έχει περάσει από τη Ρόδο.

Η δεύτερη περίπτωση είναι η προσθήκη στο ΔΣ του Νίκου Άγα, ο οποίος εκτός από στήριγμα στη διοίκηση για την Γ΄Εθνική,, θα βοηθάει περισσότερο και στον χώρο των Ακαδημιών

Η ανακοίνωση για το  Φώτη Χατζηβαλσάμη αναφέρει: 

«Η Διοίκηση του ΓΑΣ ΙΑΛΥΣΟΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Φώτη Χατζηβαλσάμη.

Ο Φώτης είναι 30 χρονών και αγωνίζεται ως επιθετικός. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Νάουσα, Ελασσόνα, Λαμία, Ερμιονίδα και Ρόδο.

 Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε  υγεία και καλή ποδοσφαιρική χρονιά

Ο παίκτης μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας δήλωσε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ στον Ιάλυσο. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να πετύχουμε τους στόχους μας.  Ευχαριστώ τον πρόεδρο και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη τους».

Η ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΤΟΥ  ΑΓΑ

Στο μεταξύ εκείνο που μετράει περισσότερο στον Ιάλυσο πέραν των άλλων, είναι οι προσθήκες στο Διοικητικό Συμβούλιο παραγόντων.

Η ανακοίνωση για τον Νίκο Άγα αναφέρει:

«Η διοίκηση του ΓΑΣ ΙΑΛΥΣΟΣ ανακοινώνει την ένταξη στο διοικητικό συμβούλιο της ομάδας, του κ. Άγα Νικόλαου. Ο κ. Άγας αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά την ομάδα μας στην πορεία της στη Γ εθνική και κυρίως τις ακαδημίες μας.

Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Ιάλυσου και ευχόμαστε να ζήσουμε όλοι μαζί ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες».

ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΣΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ

Στο μεταξύ η προετοιμασία της ομάδας, συνεχίζεται σε φυσιολογικούς ρυθμούς. Χθες ο Αλέξανδρος Αλεξιάδης έδωσε ρεπό στους παίκτες του, που ευχαριστιούνται τις προπονήσεις καθώς αυτές εκτός από ασκήσεις για  δύναμη  και φυσική κατάσταση εμπεριέχουν τακτική και τεχνική.