Ο Μήτσος βρήκε  νέο σπίτι στη... Γερμανία!

Για τη Γερμανία έφυγε στα μέσα της εβδομάδας ο Μήτσος, ένα από τα σκυλιά φύλακες του φυτωρίου της περιφέρειας νοτίου Αιγαίου καθώς εκεί βρήκε νέο σπίτι και καινούρια οικογένεια για να ζήσει μαζί της.

Το σκυλί, ήταν αδέσποτο και βρέθηκε πριν δύο χρόνια από το διευθυντή του φυτωρίου Νίκο Ρένεση να περιφέρεται στην περιοχή. Κάποιος το είχε εγκαταλείψει και το ζώο σε κακή κατάσταση γεμάτο παράσιτα, πεινασμένο, φοβισμένο και ταλαιπωρημένο ήταν αμφίβολο αν θα ζούσε. Ο κ. Ρένεσης το πήρε στο φυτώριο, το περιέθαλψε, και το κράτησε μαζί με τα άλλα σκυλιά που υπήρχαν στις εγκαταστάσεις του.

Πρόσφατα ο σύλλογος Paws and Claws φωτογράφησε το Μήτσο, και ανήρτησε τις φωτογραφίες στο διαδίκτυο και συγκεκριμένα σε ιστοσελίδα για υιοθεσία ζώων στο εξωτερικό. Μία οικογένεια από τη Γερμανία είδε τις φωτογραφίες και έδειξε ενδιαφέρον να το πάρει… Έτσι άρχισαν οι προετοιμασίες για το ταξίδι του Μήτσου ο οποίος απέκτησε διαβατήριο, και όλα τα απαραίτητα χαρτιά για να φύγει από τη Ρόδο.

Έτσι πριν μερικές μέρες το μέλος της διοίκησης του συλλόγου Paws and Claws Ράνια Βαφειάδου καθώς και ο κ. Ρένεσης, πήραν το σκυλί στο αεροδρόμιο, ετοίμασαν τα χαρτιά που χρειάζονταν και ο Μήτσος έφυγε για το Ντύσελντορφ, όπου και θα μείνει για ένα διάστημα σε χώρο ειδικής προσαρμογής πριν πάει στη νέα του οικογένεια.