Ικανοποίηση στο Διαγόρα που συνεχίζει το ψάξιμο

Ικανοποίηση επικρατεί στο «στρατόπεδο» του Διαγόρα, για τη μέχρι τώρα προετοιμασία της ομάδας, εν όψει του νέου πρωταθλήματος. Οι «κυανέρυθροι» «φορτώνουν» χιλιόμετρα και δουλεύουν σκληρά, για να είναι καθ’ όλα έτοιμοι και στη διάθεση του Αντρέα Σταύρου, στο ξεκίνημα του φετινού… μαραθωνίου.

«Είμαστε ευχαριστημένοι από την προσπάθεια των παιδιών, αλλά η προετοιμασία έχει πολύ δρόμο ακόμα…» τόνισε χθες ο Ανδρέας Σταύρου κι αυτή είναι η αλήθεια.

Σε ότι αφορά τα μεταγραφικά, υπάρχουν ακόμα στο ρόστερ δυο κενές θέσεις. Είναι πάντως αρχή της τεχνικής ηγεσίας εν όψει της Γ΄ Εθνικής, σε κάθε θέση να υπάρχουν δυο παίκτες.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο Ανδρέας Σταύρου και οι συνεργάτες του, αναζητούν  ένα επιθετικό  με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, αλλά κι ένα αμυντικό ακόμα.

Το ευχάριστο είναι επίσης, πώς δεν υπάρχει τραυματίας ποδοσφαιριστής παρά τη σκληρή δουλειά που γίνεται στην προετοιμασία. Όλοι οι παίκτες ακολουθούν το πρόγραμμα της ομάδας, πλην των δυο ποδοσφαιριστών  που προέρχονται από σοβαρό τραυματισμό.

Τάσος Κιοσέογλου και Γιάννης Καλημέρης, κάνουν καθημερινά το δικό τους πρόγραμμα κι όπως πιστεύεται, θα είναι έτοιμοι να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε ένα τετράμηνο περίπου, με πρώτο να μπαίνει σε κανονικούς ρυθμούς το Γιάννη Καλημέρη ο οποίος εγχειρίσθηκε δυο μήνες περίπου νωρίτερα από τον Τάσο Κιοσέογλου.