Άμεση λύση στην άμυνα του Ιάλυσου

Δεν πέρασε αρκετό διάστημα από τη στιγμή που ο Γιώργος Πανάκης, για προσωπικούς λόγους όπως ισχυρίστηκε, έλυσε τη συνεργασία του με τον Ιάλυσο, δημιουργώντας κενό στην άμυνα των «ερυθροκίτρινων».

Η αντίδραση της διοίκησης και του τεχνικού επιτελείου ήταν άμεση, καθώς βρέθηκε ο ποδοσφαιριστής που θα καλύψει αυτό το κενό. Ο λόγος για τον 26χρονο Κώστα Τσούπρο, ο οποίος έχει να επιδείξει στην ποδοσφαιρική του καριέρα το πέρασμα του από την ομάδα της ΑΕΚ, την περίοδο 2012-2014.

Η επίσημη ανακοίνωση του Ιάλυσου για το νέο του απόκτημα:

«Η Διοίκηση του ΓΑΣ ΙΑΛΥΣΟΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Κώστα Τσούπρο.

Ο Κώστας είναι γεννημένος στις 20 Ιουλίου 1991, έχει ύψος 1,95μ. και αγωνίζεται ως αμυντικός.

Φημίζεται για τη δύναμή του και οπωσδήποτε με την εμπειρία του αναμένεται να βοηθήσει το κέντρο της άμυνας.

Ξεκίνησε την καριέρα του από τον Ακράτητο ενώ έχει αγωνιστεί σε Αστέρα Μαγούλας, ΑΕΚ, Ηρακλή Ψαχνών, Ασπρόπυργο, Χαλκίδα και τελευταία με τον Πανελευσινιακό στην Football league.

Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε υγεία και καλή ποδοσφαιρική χρονιά!

Ο παίκτης δήλωσε:

Ήρθα στον Ιάλυσο γιατί πιστεύω πολύ στο πλάνο της ομάδας. Έχουμε ενισχυθεί πολύ και αν είμαστε συγκεντρωμένοι στη δουλειά μπορούμε να τα καταφέρουμε. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό.”

Ο Ιάλυσος εξακολουθεί να προετοιμάζεται σε εντατικούς ρυθμούς για το επερχόμενο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας, στο οποίο μετέχει και φέτος. Οι «ερυθροκίτρινοι» ακολουθούν ένα πολύ καλό πρόγραμμα προετοιμασίας, που έχουν εκπονήσει  από κοινού, ο τεχνικός της ομάδας Αλέξανδρος Αλεξιάδης και ο γυμναστής, Γιάννης Κατσανίκας.

Υπάρχει ποικιλία σε όλα τα σημεία της προετοιμασίας, γεγονός που αναγκάζει τους παίκτες να εκτελούν με ευχαρίστηση τις εντολές των τεχνικών της ομάδας.

Το ευχάριστο για τον Αλέξανδρο Αλεξιάδη είναι πώς δεν  υπάρχει κανείς απολύτως τραυματισμός.