Δυναμικές κινήσεις του Αγίου Γεωργίου

Σημαντικές κινήσεις ενίσχυσης στον Άγιο Γεώργιο με όραμα από τη νέα διοίκηση του Νίκου Καυκάκη.

Όπως ανακοινώθηκε, στην τεχνική ηγεσία θα είναι πάλι ο Γιάννης Χατζησταμάτης διαδεχόμενος το Γιώργο Δημητριάδη, ενώ επέστρεψαν στην ομάδα ο Χάρης Σκυλλαράκης με το Γιάννη Πατουχέα.

Η ανακοίνωση:

"Η διοίκηση του Αγίου Γεωργίου Μαλώνας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την πρόσληψη του Γιάννη Χατζησταμάτη στην τεχνική ηγεσία. Ο Γιάννης αποτελεί ένα δικό μας παιδί, καθώς στο παρελθόν έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του τόσο ως ποδοσφαιριστής, όσο ως προπονητής και πλέον θα κάθεται ξανά στον πάγκο με στόχο την επίτευξη ων στόχων της ομάδας μας.

Σ' αυτό το σημείο η διοίκηση θέλει να ευχαριστήσει θερμά τον Γιώργο Δημητριάδη για την περσινή άριστη συνεργασία και του εύχεται καλή συνέχεια στην προπονητική του καριέρα.

Παράλληλα η διοίκηση ανακοινώνει δύο ακόμη επιστροφές σημαντικών ποδοσφαιριστών. Πρόκειται για τους Χάρη Σκυλλαράκη και Γιάννη Πατουχέα που θα φοράνε εκ νέου την κιτρινόμαυρη φανέλα.

Οι δύο ποδοσφαιριστές τα τελευταία δύο χρόνια λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν αγωνίστηκαν, ωστόσο το νέο όραμα της νεανικής διοίκησης του Νίκου Καυκάκη τους έδωσε το... έναυσμα να φορέσουν ξανά τα ποδοσφαιρικά τους παπούτσια και να βοηθήσουν την ομάδα της καρδιάς τους.

Τα δύο παιδιά αποτελούν "γέννημα- θρέμμα" του συλλόγου, με τον Σκυλλαράκη μάλιστα να έχει στην... συλλογή του δύο κύπελλα Δωδεκανήσου με τους "κιτρινόμαυρους", ενώ έχει αγωνιστεί επίσης στον Αστέρα Μασσάρων και στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής Κύπρου τα χρόνια παρουσίας του στη Μεγαλόνησο! Αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή και επιστρέφει για να βοηθήσει τα μέγιστα την ομάδα του χωριού του με την ποιότητα και την εμπειρία του.

Απ' την άλλη, ο Πατουχέας δεν έχει αγωνιστεί στην καριέρα του σε κάποια άλλη ομάδα πέρα του "Αγίου" και θα βοηθήσει και αυτός τη νέα προσπάθεια, αγωνιζόμενος στον χώρο άμυνας.

Ευχόμαστε στο νέο μας προπονητή και στους δύο ποδοσφαιριστές μας καλή ποδοσφαιρική σεζόν με υγεία".