Διγενής: Με τη δύναμη της μεγάλης παρέας του

Ουσιαστικό περιεχόμενο στην επιτυχία του προβιβασμού στην Α’ κατηγορία Blue Star Ferries, στην οποία κατά παράδοση ανήκει, θέλει να δώσει ο Διγενής.

Από αύριο Δευτέρα οι Κοσκινιάτες θα αρχίσουν να δουλεύουν με στόχο να δημιουργήσουν τις βάσεις, που θα ξορκίσουν δια παντός τον «εφιάλτη» και θα τους επιτρέψουν να χτίσουν το μέλλον τους μέσα σε συνθήκες σταθερότητας και ασφάλειας.

Η διοίκηση έκανε το καθήκον της, ενίσχυσε την ομάδα αποφασίζοντας με σύνεση και στο πλαίσιο των πραγματικών δυνατοτήτων της, συνεπώς αυτό που απομένει, είναι ο Σάσα Γιόνοβιτς και οι ποδοσφαιριστές του να εργαστούν μεν τρόπο που θα δικαιώσει τις προσδοκίες.

Το ραντεβού του Σερβοέλληνα τεχνικού με τους παίκτες του (δεν αναμένονται απουσίες) έχει κλειστεί για τις 4:15 το απόγευμα στα αποδυτήρια του γηπέδου Κοσκινού. Ένα τέταρτο αργότερα θα ξεκινήσει ο αγιασμός και γύρω στις 5 η πρώτη προπόνηση της προετοιμασίας.

Οι φίλοι του Διγενή θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν αγωνιζόμενη την αγαπημένη ομάδα τους στις 12 Αυγούστου, στο φιλικό παιχνίδι με τον ΑΕΡΑ.    
                                        
Κλείνουν με τη «Φεγγαροβραδιά»
Στις 20 Αυγούστου θα διοργανωθεί, από τη διοίκηση του Διγενή, η τελευταία από τις εκδηλώσεις του καλοκαιριού. Οι Κοσκινιάτες προετοιμάζουν την παραδοσιακή «Φεγγαροβραδιά» τους στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Σχολείου της κοινότητας, όπου θα προσφέρουν στον κόσμο πλούσιο μουσικό πρόγραμμα.