Ευλογεί τις «σαΐτες» του και αρχίζει ο Απόλλων Καλυθιών

Με την ευχή η επιστροφή της ομάδας στην Α’ κατηγορία να αποτελέσει το εφαλτήριο για τον ερχομό μίας νέας εποχής δημιουργίας και επιτυχιών, αύριο Δευτέρα η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Απόλλων Καλυθιών.

 Τα μέλη της διοίκησης, του τεχνικού επιτελείου, οι παίκτες αλλά και οι φίλαθλοι, θα συγκεντρωθούν στο κεντρικό γήπεδο της κοινότητας στις 5:30 το απόγευμα, προκειμένου να παρακολουθήσουν τον αγιασμό, τον οποίο θα ακολουθήσει η πρώτη προπόνηση της χρονιάς.

Τις πρώτες μέρες της προετοιμασίας ο Χρυσόστομος Χάσταλης δεν θα έχει στη διάθεσή του τουλάχιστον πέντε από τους αθλητές του.

Ο Γιώργος Γεωργιάδης αναχώρησε εσπευσμένα για την ιδιαίτερη πατρίδα του, ώστε να «αποχαιρετήσει» τον αγαπημένο πατέρα του που «έφυγε» ξαφνικά από τη ζωή, ο Νίκος Σαχίνης αναρρώνει μετά την επέμβαση σκωληκοειδίτιδας στην οποία υποβλήθηκε, ενώ οι Γιώργος Καντιμοίρης, Γιώργος Κάλτσης και Νίκος Τσίτας θα μπουν στις προπονήσεις μόλις τους το επιτρέψουν τα επαγγελματικά ωράριά τους.

Ο Απόλλων Καλυθιών θα παρουσιάσει τα πρώτα δείγματα της δουλειάς του στις 12 Αυγούστου, στο πλαίσιο του φιλικού αγώνα με τον Ηρακλή Μαριτσών.