Γυναικείο ποδόσφαιρο στις Αθλοπαιδιές Κω

Επίσημη ανακοίνωση εξέδωσαν οι Αθλοπαιδιές Κω μέσω της οποίας γίνεται γνωστό πως θα ιδρυθεί ακαδημία ποδοσφαίρου για κορίτσια ώστε αυτά στο κοντινό μέλλον να στελεχώσουν τη γυναικεία ομάδα του συλλόγου.

Η ανακοίνωση:
«Μετά από έκτακτη συνεδρίαση, το Δ.Σ. της σχολής μας αποφάσισε ομόφωνα:     
Α) Την  ίδρυση γυναικείου τμήματος ποδοσφαίρου όπου θα εκπροσωπεί τη σχολή μας σε όλες τις διοργανώσεις της ΕΠΟ καθώς και σε όλα τα τουρνουά εντός και εκτός ΕΠΣ Δωδεκανήσου,
Β) Τεχνικός διευθυντής και υπεύθυνος του τμήματος ορίζεται ο κ. Γιάννης Μανούσογλου,
Γ) Προπονητής  του ανωτέρου τμήματος ο κ. Νικολόπουλος Ευστάθιος  με βοηθούς την κα Ρούλα Κώστογλου και την κα Πόπη Πιπέρη.

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΙ ΤΟΥ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ
• Εκπαίδευση των νεαρών κοριτσιών παρέχοντάς τους καλές τεχνικές γνώσεις, γερές βάσεις όσον αφορά στις τακτικές και μια φιλοσοφία που βασίζεται στην επιθυμία να γίνονται συνεχώς καλύτερες.
• Να προσφέρουμε στα κορίτσια μια αθλητική παιδεία που βασίζεται στην ευγένεια, το σεβασμό και το «ευ αγωνίζεσθε¨. Η εκπαίδευση που θα λαμβάνουν τα κορίτσια στην σχολή μας είναι σημαντική, γιατί καθορίζει τον τρόπο συμπεριφοράς τους, καθώς τους διδάσκει κανόνες για τη ζωή.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Το ΔΣ του Ο.Α ΚΩ προσκαλεί όλες τις κοπέλες που θέλουν να ασχοληθούν και αγαπούν πραγματικά τον βασιλιά τον σπορ, το ποδόσφαιρο, να εγγραφούν στο σύλλογό μας και να γίνουν μέλη της πορτοκαλί οικογένειας. Η πρόσκληση είναι ανοιχτή για όλο το νησί της Κω  και είμαστε στην διάθεσή σας για κάθε διευκρίνιση και απορία για την λειτουργία του γυναικείου τμήματος.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στα τηλ :          
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΝΟΥΣΟΓΛΟΥ : 6979071025
ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ : 6981770031
ΡΟΥΛΑ ΚΟΣΤΟΓΛΟΥ : 6944363528
ΠΟΠΗ ΠΙΠΕΡΗ : 6945620297
ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΠΑΙΞΕΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ! ΕΛΑΤΕ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!»