Κλείνει τμήμα της εθνικής οδού Ρόδου - Λίνδου για δεκαπέντε ημέρες

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Δωδεκανήσου, της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, αναφέρει τα εξής:

Σας γνωρίζουμε ότι στην Εθνική οδό Ρόδου – Λίνδου (στο ρεύμα κυκλοφορίας από Λίνδο προς Ρόδο) στο τμήμα μεταξύ του Γκόλφ Αφάντου και Τραουνού (στη γέφυρα του ποταμού Ψαλιδόκαμπου) θα εκτελούνται εργασίες αποκατάστασης βλαβών από τη Δευτέρα 31 Ιουλίου 2017 μέχρι και τη Δευτέρα 14 Αυγούστου 2017. Η κυκλοφορία στο παραπάνω τμήμα της Εθνικής οδού θα διεξάγεται μόνο από το ένα ρεύμα.

Παρακαλούνται οι κάτοικοι και οι διερχόμενοι (πεζοί ή με οχήματα) από την περιοχή εκτέλεσης των εργασιών να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους.

 

 

Επίσης οι διερχόμενοι οδηγοί οφείλουν να επιδεικνύουν την πρέπουσα προσοχή και να υπακούουν στις σηματοδοτήσεις, καθώς και στις υποδείξεις της Τροχαίας και του προσωπικού ασφαλείας.

Πιθανές αλλαγές στις παραπάνω ισχύουσες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ανακοινωθούν εγκαίρως από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Δωδεκανήσου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόησή σας και ευελπιστούμε στη συμπαράσταση όλων για την ομαλή και γρήγορη ολοκλήρωση των εργασιών.