Παραδόθηκε υλικό  στο νοσοκομείο της Ρόδου

Η διευθύντρια του “Κέντρου Χορού Art of Dance”  κ.  Ιωάννα Σεΐτη διοργάνωσε και παρουσίασε με επιτυχία την χοροθεατρική παράσταση “ΧΟΡΟΧΡΩΜΑΤΑ” που πραγματοποιήθηκε την 9η Ιουλίου στο κινηματοθέατρο “Ρόδον”.

Η κ. Σεΐτη και οι μαθητές της είχαν την ωραία ιδέα να δώσουν στην διοργάνωση αυτή και χαρακτήρα ανθρωπιστικό.

Έτσι, αντί εισιτηρίου ζητήθηκε ευγενικά από τους θεατές να προσφέρουν αναλώσιμα νοσοκομειακά είδη που θα δωρίζονταν στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο της Ρόδου σε εκδήλωση από κοινού με τους Γιατρούς Καρδιάς.  

Τα παιδιά κατάφεραν όχι μόνο να παρουσιάσουν το χορευτικό τους ταλέντο, την πρόοδο και τις επιδόσεις τους και εν γένει τις καλλιτεχνικές τους ικανότητες, αλλά και να δράσουν με έμπνευση και ενθουσιασμό για ένα ανώτερο σκοπό: την ανιδιοτελή συμπαράσταση στους αδύναμους συνανθρώπους μας, που χρειάζονται την ουσιαστική συνδρομή μας.
 


Κι έτσι, στις 24 Ιουλίου, τα ίδια τα παιδιά μετέφεραν στο Γενικό Νοσοκομείο της Ρόδου και παρέδωσαν τα αναλώσιμα είδη που κατάφεραν να συγκεντρώσουν από τον κόσμο, που προσήλθε στην χοροθεατρική τους παράσταση.

Στους νέους αυτούς, που έχουν στ’ αλήθεια αγνές, ανάλαφρες και χρυσές καρδιές, αξίζουν θερμότατα συγχαρητήρια!
Δεν σκέφτηκαν να συγκεντρώσουν χρήματα για την δική τους διασκέδαση, κάτι πολύ συνηθισμένο, αλλά προτίμησαν να σκύψουν με αληθινή συμπόνια πάνω από τον άρρωστο και  αδύναμο συνάνθρωπό μας!

Το παράδειγμά τους μας κάνει υπερήφανους και μας πλημμυρίζει με αισιοδοξία και μεγάλη χαρά!
Ολόκληρος ο κοινωνικός μας περίγυρος, συγκινημένος για τα παιδιά μας και τους λαμπρούς τους δασκάλους, τους εύχεται να προκόβουν αδιάκοπα στον δρόμο της αρετής και της αγάπης που δεν ζητάει ανταμοιβή!