Με τον καθαρισμό του επαρχιακού οδικού δικτύου, η ΕΤΑΙΠΡΟΦΥΚΑ, ξεκίνησε τη δράση της στην Κω

Συνάντηση εργασίας, με αντικείμενο την έναρξη δράσης της ΕΤΑΙΠΡΟΦΥΚΑ στο νησί της Κω, πραγματοποιήθηκε σήμερα το  πρωί στο Επαρχείο Κω.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Έπαρχος, Γιώργος Χαλκιδιός, ο Εντεταλμένος  Περιφερειακός Σύμβουλος Επιχειρησιακής Ετοιμότητας, Χρήστος Ευστρατίου και ο Διευθυντής της ΕΤΑΙΠΡΟΦΥΚΑ, Νίκος Γιωτόπουλος.

Όπως είναι γνωστό, η ΕΤΑΙΠΡΟΦΥΚΑ από φέτος επεκτείνεται  και στο νησί της Κω,  μετά τα εξαιρετικά αποτελέσματα της δράσης της στο νησί της Ρόδου, παρέχοντας υπηρεσίες στο κοινωνικό σύνολο,  με στόχο την  περιβαλλοντική προστασία των νησιών και την εν γένει βελτίωση της ποιότητας ζωής της τοπικής κοινωνίας.

Η έναρξη δράσης της ΕΤΑΙΠΡΟΦΥΚΑ στην Κω, έγινε με τον καθαρισμό του επαρχιακού οδικού δικτύου του νησιού.

 

 

Το προσωπικό της ΕΤΑΙΠΡΟΦΥΚΑ στην Κω, αποτελείται από τέσσερα άτομα, που ήδη ξεκίνησαν να εργάζονται,  από την περασμένη Δευτέρα, αμέσως μετά την υπογραφή της Προγραμματικής Σύμβασης με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, η οποία, για τρίτη χρονιά φέτος, χρηματοδοτεί την εταιρεία, εξ ίδίων πόρων, με το ποσό των 500.000 ευρώ και για διάστημα 5 μηνών, που είναι και η διάρκεια της τρέχουσας Προγραμματικής Σύμβασης.

 

 

Σημειώνεται ότι η συνεργασία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου με την ΕΤΑΙΠΡΟΦΥΚΑ είναι συνεχής. Όπως συμφωνήθηκε, συναντήσεις εργασίας όπως η σημερινή, θα πραγματοποιείται κάθε τρεις εβδομάδες στην Κω, όπου θα εξετάζεται η πρόοδος των εργασιών και να γίνεται και ο προγραμματισμός των παρεμβάσεων που έχει ανάγκη το νησί.