Απόλλων Καλυθιών όπως παλιά!

Η «αύρα» των παλιών καλών ημερών συνόδευσε τη χθεσινή πρώτη, εντός γηπέδου, συγκέντρωση των μελών της ποδοσφαιρικής οικογένειας του Απόλλωνα Καλυθιών.

 Στα βλέμματα των παραγόντων της διοίκησης, του προπονητή, των συνεργατών του και των ποδοσφαιριστών, καθρεφτιζόταν  η αποφασιστικότητά τους να εδραιώσουν την ομάδα στην Α’ κατηγορία Blue Star Ferries και να την κάνουν να μεγαλουργήσει ξανά, κλείνοντας οριστικά και αμετάκλητα στο «χρονοντούλαπο» την ταλαιπωρία των προηγούμενων ετών.

 Οι Απολλωνιστές συγκεντρώθηκαν στο κεντρικό γήπεδο της κοινότητάς τους στις 5 το απόγευμα, προκειμένου να λάβουν την ευλογία της εκκλησίας. Τον αγιασμό τέλεσαν οι πατέρες Ευάρεστος, Θεόδουλος και Ευτύχιος και τον παρακολούθησαν, πέραν από τους ποδοσφαιριστές και τα μέλη του τεχνικού επιτελείου, ο πρόεδρος του συλλόγου Γιώργος Σαρικάς, ο αντιπρόεδρος Σπύρος Κόκκινος, μέλη της διοίκησης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Αθηνόδωρος Κωνσταντίνου και Μιχάλης Σταυρής, ο πρόεδρος της κοινότητας Μιχάλης Καφετζής, καθώς και παλαίμαχοι του σωματείου, όπως ο Λευτέρης Σταυρής και ο Κώστας Παπαστεργίου.

Στην «πρώτη» έδωσαν το παρών είκοσι πέντε ποδοσφαιριστές (απουσίαζαν δικαιολογημένα οι Γεωργιάδης, Καντιμοίρης, Ταντίκης και Σαββούλης), οι οποίοι μετά το πέρας του αγιασμού, στρώθηκαν στη δουλειά, υπό τις οδηγίες του προπονητή Χρυσόστομου Χάσταλη, του άμεσου συνεργάτη του Κώστα Δημητριάδη, του γυμναστή Θεόδωρου Σκαρτάδου και του προπονητή τερματοφυλάκων Γιάννη Δατσέρη.

 Η χρονιά αρχίζει για τους Καλυθενούς με όνειρα και προσδοκίες, με τον τεχνικό τους να δηλώνει βέβαιος για τη δημιουργία μίας ανταγωνιστικής ομάδας:   

  «Ο σχεδιασμός έγινε όπως το θέλαμε και είμαι πολύ ευχαριστημένος από το ρόστερ που σχηματίστηκε. Είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε μία ανταγωνιστική ομάδα».

«Πρέσινγκ» στον Παυλίδη

  Άλλη μία ηχηρή μεταγραφή κυνηγάει η διοίκηση του Απόλλωνα. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, στο «στόχαστρό» της βρίσκεται ο πολύπειρος πρώην επιθετικός της Ρόδου και του Ιάλυσου, Τάσος Παυλίδης. Οι δύο πλευρές βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις και το θέμα αναμένεται να ξεκαθαρίσει οριστικά σήμερα.