Ευχές του Δημάρχου Ρόδου και του Αντιδημάρχου Παιδείας στους νέους Διευθυντές σχολικών μονάδων

Φίλες και Φίλοι,

Με αφορμή την ολοκλήρωση της διαδικασίας επιλογής υποψηφίων διευθυντών όλων των τύπων Σχολικών Μονάδων Πρωτοβάθμιας - Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης & Εργαστηριακών Κέντρων (Ε.Κ.) με την κύρωση των αξιολογικών Πινάκων, αλλά και με την ευκαιρία της επιλογής και επικείμενης ανάληψης των καθηκόντων σας σε σχολικές μονάδες του Δήμου Ρόδου, εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια συνοδευόμενα με εγκάρδιες ευχές του Δημάρχου Ρόδου κ. Φώτη Χατζηδιάκου για καλή επιτυχία στο δύσκολο και συνάμα σημαντικό έργο που αναλαμβάνεται.

Στη σύγχρονη νεοελληνική πραγματικότητα , στην οποία μαζί με την δυσμενή οικονομική συγκυρία παραπορεύεται και η κρίση αξιών , καλείστε να επιτελέσετε ένα ιδιαίτερα πολυσύνθετο , αποφασιστικό , καίριο και σημαντικό έργο , ενσωματώνοντας στους κόλπους των σχολείων μας και την ανθρωποκεντρική παιδεία , με σκοπό την ηθικοπνευματική ανάπτυξη των παιδιών μας .

Έχοντας σαν δεδομένο ότι ως Δημοτική Αρχή , μέσα από την άσκηση των προβλεπόμενων αρμοδιοτήτων μας, θα είμαστε αρωγοί και συμπαραστάτες σε κάθε προσπάθεια σας για αναβάθμιση

της εκπαίδευσης με στόχο ένα αποτελεσματικότερο και αποδοτικότερο δημόσιο σχολείο ,

ευχόμαστε σε όλους και όλες καλή δύναμη .

Ρόδος 30 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017

Με εκτίμηση

Κορωναίος Γιάννης

Αντιδήμαρχος Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Προσχολικής Αγωγής Δήμου Ρόδου