Με όρεξη για δουλειά στον Διγενή

Μέσα σε πολύ καλό κλίμα, ξεκίνησε τη φετινή χρονιά κατά την οποία θα αγωνίζεται στην Α΄ Κατηγορία Blue Star ferries η ομάδα του Διγενή.

Με τις ευχές και των τοπικών αρχόντων αλλά και της εκκλησίας, η ομάδα των Κοσκινού, είναι φέτος αποφασισμένη να πετύχει του σκοπού της, που δεν είναι άλλος από την δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας που θα παίζει  καλό ποδόσφαιρο και όπως είπε κι ο Σάσα Γιόνοβιτς, θα βάζει δύσκολα στους αντιπάλους.

Το παρόν έδωσε στην «πρώτη» του Διγενή και ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Κοσκινού Νίκος Μανωλάγκας, ευχόμενος καλή σαιζόν σε Διοίκηση, τεχνική ηγεσία και παίκτες.

Τους παίκτες καλωσόρισε στα αποδυτήρια ο πρόεδρος της ομάδας Μιχάλης Ψύλλου, ο οποίος δεχόταν ευχές καθώς είχε γενέθλια χθες.

Τον αγιασμό τέλεσε στο κέντρο του γηπέδου ο πάτερ Ευθύμιος.

Αναφερόμενος στο φετινό Διγενή, ο τεχνικός της ομάδας Σάσα Γιόνοβιτς λίγο πριν ξεκινήσει η προπόνηση, τόνισε:

«Μετά από μια ωραία πετυχημένη περυσινή χρονιά, ξεκινήσαμε σήμερα μια άλλη. Στόχος  όλων μας η δημιουργία μιας ομάδας ,που θα παίξει καθ’ όλη τη διάρκεια της περιόδου καλό ποδόσφαιρο και θα βάζει δύσκολα στους αντιπάλους, όποιοι κι αν είναι αυτοί παίζοντας χωρίς άγχος. Ο Διγενής έχει φέτος πολύ καλό υλικό. Η Διοίκηση ανταποκρίθηκε σε όλα όσα ζητήσαμε σαν τεχνική ηγεσία. Μένει να δουλέψουμε όλοι μαζί καλά, να έχουμε υγεία και να πετύχουμε τους στόχους μας και την καινούργια χρονιά».