Στην ίδια δοκιμασμένη ρότα ο Κλεόβουλος

Με στόχο να παραμείνει σταθερή και υπολογίσιμη δύναμη, μπήκε χθες στα «βάσανα» της προετοιμασίας ο Κλεόβουλος.

Μετά τον αγιασμό, ο Δημήτρης Δογιάμας και οι ποδοσφαιριστές του πήραν τη… βαθιά ανάσα τους και «βούτηξαν» στα δύσκολα, έτσι όπως τα διαμορφώνουν κάθε καλοκαίρι οι ιδιαίτερες κλιματολογικές συνθήκες της περιοχής.

 Από την χθεσινή πρώτη απουσίασαν ο Αλέκος Κακλαμάνος, ο οποίος έχει άδεια μέχρι τα μέσα Αυγούστου, καθώς και λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, ο αδερφός του Λάκης.

 Άλλες απουσίες δεν κατέγραψε ο Δημήτρης Δογιάμας, ο οποίος εξέφρασε, με δηλώσεις του  στην «Α.Ρ.» την ευχή του η προετοιμασία να εξελιχθεί χωρίς προβλήματα, χωρίς να λησμονήσει να ευχηθεί καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες που θα λάβουν μέρος στο νέο πρωτάθλημα:    

«Ξεκινήσαμε και επίσημα τις υποχρεώσεις μας με την ομάδα μας.  Εύχομαι η προετοιμασία να κυλήσει ομαλά, χωρίς προβλήματα και τραυματισμούς και να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν καταλληλότερα προετοιμασμένοι για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Θέλω να ευχηθώ σε όλες τις ομάδες, στους προπονητές, τους παράγοντες, τους ποδοσφαιριστές και τους φιλάθλους μία καλή χρονιά, με υγεία και επίτευξη των στόχων τους».