Με υψηλούς στόχους τη νέα χρονιά ο Κλεάνθης

Σε ρυθμούς προετοιμασίας μπήκε και η ομάδα του Κλεάνθη από χθες το απόγευμα. Προηγήθηκε βέβαια ο καθιερωμένος αγιασμός, όπου το παρόν έδωσαν τα μέλη της διοίκησης, το προπονητικό τιμ και οι ποδοσφαιριστές. Ακολούθησαν οι ευχές για μια καλή ποδοσφιαρική χρονιά, χωρίς τραυματισμούς και με εκπλήρωση των στόχων της ομάδας.

Στη συνέχεια ξεκίνησε η πρώτη προπόνηση της χρονιάς, η οποία ήταν σε χαλαρούς ρυθμούς και περιελάμβανε ασκήσεις με μπάλα.

Και οι επόμενες προπονήσεις της προετοιμασίας του Κλεάνθη θα γίνουν στον ίδιο χώρο, ενώ το πρώτο φιλικό τεστ έχει οριστεί για τις 9 του μήνα, με αντίπαλο τον Αστέρα στην Παστίδα. Τις πρώτς του δηλώσεις έκανε στην «Α.Ρ.» ο νέος προπονητής των «ερυθρόμαυρων», Γιώργος Σάββενας, που μίλησε για στόχους:

«Πρώτα απ’ όλα εύχομαι ένα υγιές πρωτάθλημα. Εμείς ως Κλεάνθης θα προσπαθήσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί, κάτι που μπορεί να επιτευχθεί μόνο μέσα από σκληρή δουλειά.

Το επίπεδο φέτος θα είναι ανεβασμένο, καθώς υπάρχει ένα γκρουπ από καλές ομάδες, που θα διεκδικήσουν το πρωτάθλημα.

Στόχος της ομάδας μου δεν είναι μόνο ο πρωταθλητισμός, αλλά και η προσπάθεια να παίξει καλό ποδόσφαιρο. Εύχομαι να ξεκινήσουν όλα….»